Mascatii l-au ridicat de la masa pe Radu Mazare. Nu l-au lasat sa-si termine mancare si l-au dus la DNA!

Publicat: 08/04/2014 | 16:25

Radu Mazare, primarul Constantei, a fost ridicat in urma cu putin timp de trupele speciale ale Politiei dintr-un restaurant din parcul Herastrau, si dus la sediul DNA pentru a fi audiat intr-un dosar in care este suspectat de fapte de coruptie.
 

Radu Mazare se afla pe terasa unui local din Herastrau, acolo unde servea masa, insa pranzul i-a fost intrerupt, in jurul orei 15.00. In fata localului au oprit doua masini din care au iesit mai mult mascati care s-au indreptat catre edilul Constantei.

Mascatii ajung la restaurantul in care se afla primarul Constantei
Mascatii ajung la restaurantul in care se afla primarul Constantei

Acestia i-au spus lui Mazare ca au un mandat de aducere si ca trebuie sa-l insoteasca la sediul DNA, insa edilul a cerut sa vada documentul. Seful mascatilor s-a cautat prin buzunare, s-a uitat la ceilalti colegi, dupa care s-a indreptat spre masina.

Au ratacit mandatul de aducere

Politistii se intorc la masina pentru a lua mandatul de aducere
Politistii se intorc la masina pentru a lua mandatul de aducere

In valva creata, uitase mandatul de aducere in duba, asa ca a fost nevoit sa mearga sa-l ia. La scurt timp dupa, politistii l-au urcat pe primar in masina, iar la aceasta ora se afla la audieri.
Inainte de a intra in sediul DNA, Mazare a declarat ca aceasta actiune face parte din „sarba procurorilor” si ca era constient ca este cercetat inca din 2005. Intrebat daca ii este frica de puscarie, primarul Constantei a spus: „Nu mi-e frica de puscarie, doar de Dumnezeu”

Zeci de perchezitii

Primarul Constantei este urcat in duba
Primarul Constantei este urcat in duba

DNA a anuntat ca procurorii fac perchezitii la 12 adrese din Constanta, Bucuresti si Dambovita, printre care si la sediul unei institutii publice, intr-un dosar in care se fac cercetari privind fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2011-2013, de functionari cu functii de conducere. Perchezitii au avut loc si la locuinta lui Mazare din Mamaia.

(B.G.)
 

Citește și...