Maşina lui Marius Elisei a fost vandalizată: „Am început anul foarte bine”

Publicat: 04/02/2018 | 18:58

Marius Elisei a avut parte de o surpriză foarte neplăcută: şi-a găsit maşina vandalizată în parcare! Soţul Oanei Roman le-a arătat prietenilor fotografia cu geamul spart al maşinii.

„Am început anul foarte bine… aştept rezultatul..:))”, le-a transmis Marius Elisei prietenilor. „Asta e lumea în care trăim! Nemernici la tot pasul”, a reacţionat cineva.

Oana Roman şi Marius Elisei sunt căsătoriţi de 5 ani. Oana Roman mărturisea că, la început, nici eu nu şi-au dat şanse. „Numărul 13 mi-a purtat foarte mult noroc. Într-o zi de 13 mi-am cunoscut soţul, iar la mine 13 înseamnă noroc. Într-un an ne-am şi căsătorit. Pe 15 ianuarie am ajuns la starea civilă. La o lună după acest eveniment a venit pe lume Isabela.

Eu cu Marius comunicăm telepatic. Această relaţie a început fără ca cineva să ne dea vreo şansă. Cred că nici noi nu ne-am dat vreo şansă. Eu am simţit de la început că există o legătură puternică între noi. Marius mi-a spus din prima că o să fiu mama copiilor lui.

Am visat că o să am o fetiţă pe care o să o cheme Maria Isabela. Marius este un băiat de cartier şi a crescut într-o lume destul de dură. Când alţii petreceau, el stătea acasă şi schimba scutece şi pansamente”, declara Oana Roman.

 

Citește și...