Master Chef Traian iti recomanda salata CANCAN! Asa ceva n-ai mai mancat si nu e deloc complicat.

De: Cancan
Publicat: 29/06/2013 | 11:52

De cand s-a terminat competitia culinara de la Pro tv, Master Chef, Traian si-a facut loc in bucataria unui restaurant in care experimenteaza cele mai sofisticate combinatii culinare. Dorada cu piure de telina, piept de rata cu spuma de wasabi, foie gras cu mere caramelizate sunt doar cateva dintre preparatele cu care Traian incanta papilele gustative ale clientilor.

Concurentul Master Chef, a preparat si salata de vara Cancan. “Este interpretarea mea pentru salata ideala de vara. Este fresh si se prepara foarte repede cu ingrediente accesibile oricui: pepene rosu, rosii galbene, mix de salata verde, branza halloumi, migdale prajite, o frunza de busuioc, ulei de masline, piper alb macinat si piper rosu boabe. Taiati pepenele cubulete si curatati-l de samburi. Decojiti si rosia iar branza o prajiti pe o tigaie grill.” 

Traian gateste la restaurant si 14 ore pe zi iar acasa sotia i-a luat locul in bucatarie. “Aici ma ajuta foarte mult Nini, nu suntem sefi in bucatarie nici unul, nici celalalt. Ii multumesc sotiei ca ma sprijina si ca imi tine locul in bucataria de acasa, ea este chiar mai buna decat mine la prajituri”, ne-a declarat Traian Galleguillos.

Nu a castigat premiul de 50.000 euro si inca asteapta o invitatie din partea Aidei sa sarbatoreasca alaturi de ceilalti colegi.
“N-am avut inca ocazia sa ne intalnim. Acum fiind chef la un restaurant care s-a deschis recent, probabil o sa ne invite. Cati dintre colegi ii vor onora invitatia, ramane de vazut.”

M.N
 

This browser does not support the video element.