Măsuri la spitalul din Severin după scandalul cu asistenta care a vorbit urât pacientei

Publicat: 19/07/2019 | 17:34
Măsuri la spitalul din Severin după scandalul cu asistenta care a vorbit urât pacientei

Conducerea Consiliului Judeţean Mehedinţi a decis să ia măsuri, în urma comportamentului asistentei medicale care a jignit o pacientă.

“Sunt consternat de limbajul cadrului medical, la patul pacientei! Dezaprob întru totul un astfel de comportament al personalului medical, cu atât mai mult cu cât asistenta i s-a adresat unei minore aflată în stare post-operatorie. Cer, de urgență, managerului Spitalului Județean din Drobeta Turnu Severin, să ia măsurile ce se impun în cazul angajatei respective și vreau să îi asigur pe mehedințeni că nu tolerez un astfel de comportament din partea personalului medical la adresa pacienților.

Cer scuze, personal, familiei pacientei și îi doresc recuperare cât mai rapidă victimei și așa în suferință, care a fost nevoită să asculte acele cuvinte deloc încurajatoare, cum ne-am aștepta să primească bolnavii, din partea cadrelor medicale!”, a declarat Aladin Georgescu, preşedintele CJ Mehedinţi.

Scene șocante la spital

Scene șocante au fost filmate, miercuri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mehedinţi, de către însoțitoarea unei bolnave. O asistentă a fost surprinsă în timp ce urlă la o pacientă, care acuză dureri îngrozitoare. Adolescenta plânge de durere, în timp ce însoţitoarea ei solicită ajutorul asistentei.

Ajunsă lângă patul tinerei, unde aceasta din urmă plângea de durere, asistenta n-a arătat semne de compasiune, ba, din contră, a fost agresivă: „O să vă rog să părăsiţi spitalul, până nu chem gardienii. Agitaţi bolnavii. V-am zis să tăceţi. Dacă nu te potoleşti, o să chem medicul, să te ducă în terapie. Alte calmante nu mai am ce să-şi fac, copilule, înţelegi? Vrei să te omor eu?”. (DETALII AICI)
Citește și...