Mega-exclusivitate! Marcel Toader şi Maria Constantin s-au despărţit! E vorba de… infidelitate! Cântăreaţa a plecat deja de două săptămâni de acasă! Avem toate detaliile

Publicat: 20/08/2017 | 19:26

Marcel Toader şi Maria Constantin s-au despărţit! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are toate detaliile incendiare ale rupturii dintre cei doi. Potrivit informaţiilor noastre, motivul despărţirii lui Marcel Toader de Maria Constantin este infidelitatea soţiei sale. (CITEŞTE ŞI: Marcel Toader a vorbit despre dragostea din interes! Maria Constantin nu s-a putut abţine şi a reacţionat imediat)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că Marcel Toader şi Maria Constantin nu mai locuiesc de două săptămâni împreună, interpreta de muzică populară mutându-se din apartamentul lui Marcel Toader de pe Brezoianu.

„Nu vreau să vorbesc despre asta. Îmi rezerv dreptul de a nu comenta momentan”, a declarat Marcel Toader în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. CANCAN.RO a dorit să o contacteze şi pe Maria Constantin, însă cântăreaţa a refuzat deocamdată să dea declaraţii.

Marcel Toader este foarte dezamăgit că a fost trădat de Maria Constantin. Dezamăgirea omului de afaceri este cu atât mai mare cu cât Marcel Toader a fost în permanenţă alături de soţia lui, a ajutat-o pe aceasta în carieră, făcându-i numele cunoscut şi contribuind la obţinerea multor concerte pe care le-a ţinut Maria Constantin.

În plus, Marcel Toader a încercat să o apropie pe Maria Constantin de băieţelul ei, în vârstă de 7 ani, în compania căruia cântăreaţa a fost văzută mult mai des în ultimul timp, după ce Ciprian Lătăreţu, fostul ei soţ, a acuzat-o că şi-a abandonat copilul.

Marcel Toader a surprins, recent, pe toată lumea cu un mesaj publicat pe contul său de Facebook în care vorbea despre dragostea din interes. „Când buzunarul vorbeşte, sentimentele tac. O zi frumoasă tuturor”, a scris Marcel Toader, mesajul său putând fi explicat prin dezamăgirea cruntă pe care a simţit-o atunci când a aflat că soţia lui i-a fost infidelă. (CITEŞTE ŞI: Prima reacţie a lui Marcel Toader după ce a văzut-o pe Maria Constantin în tandreţuri cu un prezentator TV celebru)

La câteva ore distanţă, Marcel Toader a publicat un nou mesaj pe contul său de Facebook. „Nu pot alţii greşi cât pot ierta eu. Duminică frumoasă tuturor”, a scris Marcel Toader, aflat în Petroşani, la distanţă de soţia lui, Maria Constantin, care susţine concerte prin ţară. Marcel Toader şi Maria Constantin obişnuiau să meargă împreună la mai toate concertele şi filmările Mariei Constantin. În timp ce Marcel Toader publica mesajul respectiv pe Facebook, Maria Constantin îşi anunţa, cu zâmbetul pe buze, printr-un clip, unde urmează să susţină concerte.

Potrivit informaţiilor CANCAN.RO Marcel Toader şi Maria Constantin nu au înaintat încă actele de divorţ, dar o împăcare este foarte puţin probabilă, având în vedere că interpreta de muzică populară l-a înşelat pe omul de afaceri.

Marcel Toader şi Maria Constantin se căsătoreau în toamna anului 2015, după mai bine de doi ani de relaţie. Ei au avut parte de o nuntă ca în poveşti, petrecerea fiind organizată la Clubul Diplomaţilor. Naşii de cununie ai lui Marcel Toader şi Maria Constantin au fost Silviu Prigoană şi actuala sa soţie, Mihaela. Silviu Prigoană le-a îndeplinit dorinţa finilor de a fi îmbrăcat în costum popular la nunta lor.

Marcel Toader şi Maria Constantin aveau în plan să aibă împreună şi un copil, însă iată că acum omul de afaceri şi cântăreaţa au ajuns la despărţire.

Vom reveni cu alte informaţii despre această despărţire-bombă din showbiz-ul românesc! Avem toate detaliile rupturii!

 

 

Citește și...