Membrii 3 Sud Est din nou impreuna! Imagini de colectie surprinse de paparazzi CANCAN.ro in centrul Vechi!

Publicat: 08/03/2015 | 00:33

Au facut furori inca de la lansare, in septembrie 1997, iar cand si-au anuntat despartirea fanii au plans dupa ceea ce a insemnat 3 Sud Est. Acum cei trei muschetari ai muzcii pop romanesti sunt din nou impreuna, iar paparazzi CANCAN.ro i-au surprins...!

Nu este tanar in Romania care sa nu fi fredonat macar odata un referen al celebrelor melodii marca 3 Sud Est, iar despre despartirea lor au curs rauri de cerneala.

Membrii trupei 3 Sud Est au dat o raita prin Centrul Vechi
Membrii trupei 3 Sud Est au dat o raita prin Centrul Vechi

Dar iata ca cei trei, Laurentiu Duta, Viorel Sipos si Mihai Budeanu, sunt din nou impreuna, iar la sfarsitul lunii februarie ei au fost surprinsi de paparazzi CANCAN.ro in timp ce se plimbau prin Centrul Vechi al Capitalei. Artistii s-au oprit la o cafenea, iar dupa atitudinea lor ne dam seama ca lucrurile le merg mai bine ca oricand.

Laurentiu, Viorel si Mihai stau mai tot timpul impreuna
Laurentiu, Viorel si Mihai stau mai tot timpul impreuna

S-au reunit in urma cu doi ani

Trupa s-a reunit in urma cu doi ani, iar in timpul cat cei trei au fost despartiti, fiecare si-a vazut de drumul sau. Cel mai sonor nume dintre toti membrii trupei este fara doar si poate cel al lui Laurentiu Duta, care a ramas in lumina reflectoarelor si dupa ce 3 Sud Est a incetat sa mai existe.

Cei trei artisti s-au reunit la o cafenea in Centrul Istoric
Cei trei artisti s-au reunit la o cafenea in Centrul Istoric

De curand cei trei crai au sustinut un concert de exceptie la Sala Palatului, iar fanii au fost extaziati de recitalul sustinut de artisti. Biletele s-au vandut ca painea calda, iar cei 4.000 de spectatori au plecat multumiti acasa.

Laurentiu a fost ocupat mai tot timpul cu telefonul
Laurentiu a fost ocupat mai tot timpul cu telefonul

Cum s-au reunit au inceput scandalurile

Cand au decis sa relanseze 3 Sud Est, artistii au lansat peisa “Emotii”, dar din pacate pentru ei, redebutul lor nu este lipsit de acuzatii de plagiat.

3 Sud Est

Melodia, compusa de Laurentiu Duta, a impartit pe fanii 3 Sud Est in doua mari tabere. In timp ce unii i-au laudat pe Laurentiu, Viorel si Mihai pentru revenire, altii i-au pus la zid, acuzandu-i ca au plagiat melodia „Back To Black” a regretatei Amy Winehouse, cantareata moarta in 2011.

————————————————————————————

CITESTE SI

VIDEO Au revenit cu un… PLAGIAT? Baietii de la 3 Sud Est, acuzati ca au FURAT negativul lui Amy Winehouse

Il mai stiti pe Viorel de la 3 Sud Est? Cum arata la 5 ani de la destramarea trupei si ce bruneta sexy i-ar putea deveni mireasa!

Horia Brenciu l-a umilit pe Mihai de la 3 Sud Est! Ce a putut sa ii faca pe scena, in vazul tuturor

————————————————————————————-

„Amy Winehouse – Back To Black …curat ! Frumos !”, „Pacat ca nu e copy/paste total, ar fi sunat de 1 milion de ori mai bine”, „Cam plagiata dupa Amy Winehouse – Back to black”, „Aduce un pic a Amy Winehouse – Back To Black sau mi se pare mie??”, „Inceputul e asemanator acelei piese…si eu am remarcat”, „Seamana enorm de mult cu Amy Winehouse – Back To Black sau ma insel?”, „Sunt singura care asociaza instrumentalul cu melodia Back to Black a lui Amy Winehouse? astia-s romanasii, ce sa le faci…atat pot si ei, nimic nou si nimic original”, sunt cateva dintre parerile carcotasilor. (A.S.)