Ménage à trois moldovenesc. Reacția furibundă a unei ieșence care și-a găsit iubitul în pat cu cea mai bună prietenă

Publicat: 13/12/2018 | 14:31

O femeie din Iași va sta la pușcărie pentru următorii trei ani și jumătate după ce a vrut să o omoare pe amanta iubitului ei.  (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Mariana Amariei a fost condamnată definitiv la această pedeapsă de Curtea de Apel Iași. Judecătorii au reţinut, în favoarea sa, că a fost provocată. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Fapta comisă de Amariei a avut loc pe 28 ianuarie 2018. La acel moment, femeia avea o relaţie de concubinaj cu un bărbat, având o relaţie bună şi cu cea pe care avea să o înjunghie.  (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) În ziua agresiunii, victima a consumat alcool chiar împreună cu viitoarea agresoare, Mariana Amariei, şi cu concubinul ei. (VEZI AICI: CEL MAI TARE INTERVIU CU UN BARBAT „PRINS LA INSELAT”)

A lovit cu cuțitul în apropierea inimii

Seara, cei doi amanţi au ajuns la casa bărbatului, în timp ce Mariana Amariei a mers la un magazin. În scurt timp, agresoarea a ajuns şi ea la domiciliu, şi i-a găsit pe cei doi chiar în timp ce se pregăteau să întreţină raporturi sexuale. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Supărată foc, Mariana Amariei a luat un cuţit şi a înjunghiat-o pe amanta concubinului ei în torace, aproape de inimă. Victima a fost dusă la spital și salvată de medici. (CITEȘTE ȘI: O BĂTRÂNĂ DIN IAȘI A VRUT SĂ TOARNE APĂ FIARTĂ PESTE UN TÂNĂR CARE VOIA SĂ O VIOLEZE, ÎNSĂ CE A URMAT ESTE ȘOCANT)

Citește și...