Acasă » LIFE STYLE » Mesaje de Sf. Maria. Cele mai frumoase urări

Mesaje de Sf. Maria. Cele mai frumoase urări

De: Cancan 08/09/2017 | 09:52
Mesaje de Sf. Maria. Cele mai frumoase urări

Mesaje de Sf. Maria. La data de 8 septembrie, creştinii sărbătoresc Naşterea Maicii Domnului, cunoscută drept Sfânta Măria Mică. Este prima sărbătoare din cursul anului bisericesc, care a început la 1 septembrie. 

Mesaje de Sf. Maria. Fecioara Maria s-a născut într-o familie de creştini, Ioachim şi Ana. Deşi înaintaţi în vârstă, s-au rugat pentru a avea un copil. Îngerul Gavriil i-a vestit că rugăciunile lor au fost ascultate şi că Dumnezeu le va da cel mai de preţ dar, un prunc, ales al Domnului, pe care au botezat-o Maria. 
 
În tradiţia populară există şi multe superstiţii legata de această sărbătoare. Printre altele, nu e voie să se aprindă focul în casă, pentru că aduce ghinion şi boală. La fel, ziua aceasta aduce ghinion celor care muncesc. De exemplu, se spune că bărbaţii se vor lovi, iar femeilor li se va arde mâncarea. În unele zone, există chiar superstiţia conform căreia dacă găteşti înainte de Sfânta Maria Mică, ţi se varsă oala cu mâncare şi îi arde pe copii, precizează site-ul CreştinOrtodox.ro. 
 
Sfinţii Părinţi au rânduit că această sărbătoare să fie prăznuită pe 8 septembrie, pentru că 8 este cifra veşniciei, a vieţii veşnice. Această zi ne aminteşte şi de faptul că noi suntem chemaţi să intrăm în Împărăţia cea veşnică a iubirii Tatălui, Fiului şi Sfântului Duh.

Mesaje de Sf. Maria. Rodul rugăciunilor dintre Ioachim şi Ana

Mesaje de Sf. Maria. Din Maica Domnului S-a născut că Om, Fiul lui Dumnezeu cel Veşnic. Prin acordul ei şi prin lucrarea Sfântului Duh, ea a dat trup Fiului Veşnic al lui Dumnezeu. De aceea Biserica o preamăreşte că fiind mai cinstită decât Heruvimi şi mai mărită fără de asemănare decât Serafimii pentru că fără stricăciune a născut pe Dumnezeu Cuvântul. Cinstirea pe care Biserica i-o acordă este mai presus de cea a sfinţilor şi îngerilor, dar nu este identică şi nici superioară faţă de cea dăruită lui Dumnezeu. 
 
Maica Domnului s-a născut din părinţii Ioachim şi Ana, înaintaţi în vârstă, că rod al rugăciunii lor. Ioachim provenea din casă lui David şi Ana din cea a lui Aaron, aşadar erau de neam împărătesc şi preoţesc. Dar acest lucru nu le aducea bucurie, pentru că în trecut, cei care erau lipsiţi de copii, erau socotiţi că fiind lipsiţi de binecuvântarea dumnezeiască. Şi din acest motiv erau ocărâţi de oameni, mai scrie CreştinOrtodox.ro.

Mesaje de Sf. Maria. Urări pentru prieteni

La mulţi ani, Fecioara Maria să te călăuzească mereu şi să te ajute să învingi orice obstacol din viaţa ta! La mulţi ani, Marian!
 
Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori. La mulţi ani, Maria!
 
E o zi când sufletul tău trebuie să învingă orice urmă de tristeţe şi să fie deschis pentru a primi cele mai frumoase momente. Este ziua numelui tău şi-ţi urez un sincer La Mulţi Ani, Mariana!
 
De ziua ce-ţi surâde-n prag şi-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag şi mai frumos pe lume! La mulţi ani, Maria!
 
Azi e o zi specială, este ziua ta de nume, şi-ţi doresc din inimă numai fericire, sănătate şi lucruri bune! La mulţi ani, Marian!
 
Ai apărut în viaţa mea ca o minune, nu degeaba porţi un nume sfânt, spre tine ma îndrept acum c-o urare şi c-un bun gând, să fii mereu fericită, să zâmbeşti, să râzi mereu, şi să nu uiţi nici o clipă, că tu eşti diamantul meu! La mulţi ani, Maria mea!
 
Sper să rămâi mereu omul bun care eşti, iar zâmbetul să nu te părăsească niciodată. La mulţi ani!
 
Azi e ziua ta, bucură-te din plin de ea!

Mesaje de Sfânta Maria. Urări haioase 

Nume de Sfântă Chiar daca ai nume de Sfântă ştiu ca diseară o sa dai de băut si o sa ne primeşti cu masa plină.
 
De Sf. Maria De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primeşte din partea mea cele mai sincere urâri de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorinţelor.
 
La mulţi ani Maria! Sa te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulţi ani Maria!
 
Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristeţe, când tot ce a fost greu ti se pare uşor. Este ziua numelui tău! La Mulţi Ani, Maria!
 
Fie ca toate întâmplările frumoase si spiritul acestei zile sa te însoţească pretutindeni. Iţi doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!
 
De Sfântă Maria, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toata bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulţi ani!
 
La mulţi ani si mult noroc în această zi specială. Îţi doresc să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani, Maria!
 
Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingaş ca tine. Iţi doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume!
 
La mulţi ani, Maria! Îngerii sa-ti călăuzească paşii si Sfântă Fecioara sa-ti lumineze drumul in viată!
 
Fie ca Sf. Fecioara Maria, al cărei nume li porţi, sa te ocrotească, sa-ti călăuzească paşii si sa-ti lumineze calea!
 
O sărbătorim pe Fecioara Maria şi te sărbătorim pe tine. Să rămâi mereu blândă, bună şi drăguţă cu toţi cei din jurul tău! La mulţi ani, Maria
 
Astăzi e ziua ta, o zi frumoasa pentru tine. La mulţi ani, Maria!

Mesaje de Sf. Maria. Urări pentru cei dragi

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului! La mulţi ani, Maria!
 
Este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. Este ziua numelui tău. La mulţi ani, Maria!
 
De Sfântă Maria, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea şi dragostea izvorâte dintr-o inimă mare. La mulţi ani!
 
La mulţi ani, Maria! Îngerii să-ţi călăuzească paşii, iar Sfântă Fecioara să-ţi lumineze drumul în viată.
 
Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului un sincer La Mulţi Ani!
 
La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se îndeplinească toate dorinţele. Sănătate şi numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume.
Fie ca Sf. Fecioară Maria, să te ocrotească, să-ţi călăuzească paşii şi să-ţi lumineze calea. La Mulţi Ani!
 
De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate. Să se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Maria!
 
Felicitări dragul meu cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani!

Mesaje de Sf. Maria. Urări pentru apropiaţi

Fie ca din aceasta zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o raza de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfântă Maria!
 
Fie ca Sfântă Maria sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulţi ani!
 
Întocmai ca Fecioara Maria al cărei nume li porţi, învaţă sa ierţi, sa fi mai bun, mai înţelept, sa mă ierţi când greşesc si sa mă înveţi sa fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulţi ani!
 
Pentru ca eşti o persoana atât de buna, de drăguţa si de loiala, îmi doresc ca Fecioara Maria sa aibă grija de tine, sa iţi călăuzească paşii si sa iţi lumineze calea in viată.
 
O zi frumoasa este ziua numelui tău! Sa te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulţi ani Maria!
 
De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primeşte din partea mea cele mai sincere urâri de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorinţelor. Dumnezeu sa te călăuzească in tot cea-ce faci. La mulţi ani!
 
Sa ai o zi frumoasa si sa te bucuri de numele pe care li porţi. Sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La mulţi ani de Sfântă Maria!
 
În această zi speciala, iţi transmit cele mai sincere urâri. Sa ai o viată plina de lucruri bune iar Sfântă Maria al cărei nume li porţi sa te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!
 
Zi sfântă De Sfântă Maria, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toata bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulţi ani!
 
Mesaje de Sfânta Marie Ziua numelui tău Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristeţe, când tot ce a fost greu ti se pare uşor. Este ziua numelui tău. La Mulţi Ani, Maria!
 
Prietena mea, Maria Sper sa ramai mereu un spirit tânăr si plin de viată, sa fim mereu împreuna si sa nu uitam niciodată frumoasa prietenie dintre noi. La mulţi ani Maria!
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Camping în România. Cât costă o zi cu RULOTA, la munte sau la mare
Camping în România. Cât costă o zi cu RULOTA, la munte sau la mare
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și atenția femeilor frumoase
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după...
Mădălina Ghenea, apariție în lenjerie TRANSPARENTĂ! A făcut-o IAR
Mădălina Ghenea, apariție în lenjerie TRANSPARENTĂ! A făcut-o IAR
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Cu cine nu ar cânta niciodată Maria Cârneci: „Nu aș accepta niciodată cu unul care...”. Dezvăluiri fără perdea făcute de interpreta de muzică populară
Cu cine nu ar cânta niciodată Maria Cârneci: „Nu aș accepta niciodată cu unul care...”....
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără el. „Nu cred că îmi mai găsesc echilibrul fără el niciodată. Nu cred.”
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
"Suntem o comună binecuvântată de Dumnezeu!" Fructul cu care localnicii au dat lovitura. Cu cât...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Produsul adorat de români care nu va mai avea niciodată același gust. Este directivă de la UE
Produsul adorat de români care nu va mai avea niciodată același gust. Este directivă de...
Părintele Pimen Vlad, adevăruri nespuse despre Gigi Becali. A fost miracol de la Maica Domnului. ”Aveți pământ acolo?”
Părintele Pimen Vlad, adevăruri nespuse despre Gigi Becali. A fost miracol de la Maica Domnului....
AJUTOR OBLIGATORIU în România. Este vestea pe care o așteptau aproape un milion de români
AJUTOR OBLIGATORIU în România. Este vestea pe care o așteptau aproape un milion de români
Despărțire – șoc în showbiz, la doar o zi de când vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil. E posibil să rămână la ea!
Despărțire – șoc în showbiz, la doar o zi de când vedeta a adus pe...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la "ameninţările" lui Emmanuel Macron
Noile reguli PENTRU ȘAORMA. Decizia care se pregătește chiar acum în Europa
Noile reguli PENTRU ȘAORMA. Decizia care se pregătește chiar acum în Europa
O bancnotă de colecție îți aduce o avere. Mulți români o mai au prin casă
O bancnotă de colecție îți aduce o avere. Mulți români o mai au prin casă
Obicei INEDIT în a doua zi de Paște. Singurul loc din România în care se mai practică
Obicei INEDIT în a doua zi de Paște. Singurul loc din România în care se...
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu Nilă
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea,...
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru trei semne zodiacale
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci:
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
Gigi Becali și-a luat mâna de pe Ioana Tufaru: „Nu mai suntem sub aripa lui protectoare”
Gigi Becali și-a luat mâna de pe Ioana Tufaru: „Nu mai suntem sub aripa lui...
Barajul din România care e construit într-un loc unic. Are o poveste impresionantă și a oprit o catastrofă. Un oraș întreg ar fi fost șters de pe hartă
Barajul din România care e construit într-un loc unic. Are o poveste impresionantă și a...
Animalul pe care românii au început să-l crească. Investiția nu este mare, dar profitul poate fi uriaș. Un ou se vinde și cu 100 de lei, iar cererea este uriașă
Animalul pe care românii au început să-l crească. Investiția nu este mare, dar profitul poate...