Mihaela Geoană ştia despre relaţia extraconjugală + Prima reacţie a Oanei Cuzino

Publicat: 21/09/2016 | 00:00

,,Bomba’’ toamnei a fost detonată de revista SPY, care ne-a dezvăluit legătura secretă dintre Oana Cuzino şi lobbyistul Nic Voiculescu (VEZI AICI). Dacă vedeta Pro Tv este oficial singură, a divorţat acum ceva vreme de Yoav Stern, nu putem spune acelaşi lucru şi despre ,,Regele medicamentelor’’, care este însurat cu Gabriela, una dintre fiicele celebrului Triţă Făniţă.

Prinsă la mijloc în toată această poveste este Mihaela Geoană, surse din anturajul ei au declarat pentru CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, că ştia despre relaţia Oanei Cuzino cu ,,Don Nic’’, însă nu a preferat să se bage, deoarece Mircea şi Mihaela Geoană sunt prieteni de familie cu soţii Voiculescu, s-au plimbat cu şalupa pe Snagov (VEZI AICI) şi au luat prânzul împreună (VEZI AICI).  Pe de  cealaltă parte, Mihaela Geoană are o relaţie şi cu vedeta Pro Tv, este implicată în proiectele medicale pe care Oana Cuzino le coordonează.

Oana Cuzino a rămas mută de uimire, când a citit revista SPY.
Oana Cuzino a rămas mută de uimire, când a citit revista SPY.

Oana Cuzino a rămas ,,mută de uimire’’, după ce a citit revista SPY. CANCAN.ro a încercat să vorbeacă cu aceasta, însă nu a dorit să comenteze, urcându-se rapid în maşină. Deşi nu i-a conevnit deloc ceea ce a citit, Oana a simulat foarte bine, şi-a păstrat zâmbetul pe buze până la plecare.

Oana Cuzino a fost căsătorită cu milionarul israelian Yoav Stern

Pe 4 august 2014, o veste şocantă se răspândea halucinant în România Vedeta PRO-ului anunţa divorţul amiabil de soţul ei. Ulterior însă, cei doi soţi care anunţau public că divorţează ”de comun acord” şi că ”vor rămâne prieteni, confidenţi”, aveau să-şi declare război complet pe faţă, în instanţă. Miza era o avere ce cuprindea o vilă de aproape 3 milioane de euro, ceasuri de un alt milion, terenuri de 8 milioane şi maşini (multe rău!) de multe sute de mii: un Porsche, un McLaren, un Rolls-Royce, etc.

S-au intersectat…cu bărcile pe Snagov

În altă ordine de idei, acum, în septembrie 2016, site-ul nr. 1 din România, CANCAN.ro, a arătat cine conduce destinele românilor în materie de medicamente, şi anume un personaj aproape necunoscut până atunci, dar în realitate ”eminenţa cenuşie” a Ministerului Sănătăţii. Este vorba de Nicolae Voiculescu, poreclit ”Don Nic”, a cărui poveste o vezi AICI. E, poate, cel mai cunoscut consultant în domeniul medicamentelor şi are clienţi marii producători din industria pharma. Don Nic este şi unchiul lui Vlad Voiculescu, actualul ministru al Sănătăţii, şi soţul Gabrielei Andra Voiculescu (una dintre fetele ”biblicului” personaj post-decembrist Triţă Făniţă). Omul care prin nepotul său este cel mai influent factor dintr-o piaţă de miliarde de euro. Piaţa farma.

Oana Cuzino şi soţul ei, Yoav Stern, s-au intersectat pe lacul Snagov cu şalupa lui Don Nic, şi el cu soţia.
Oana Cuzino şi soţul ei, Yoav Stern, s-au intersectat pe lacul Snagov cu şalupa lui Don Nic, şi el cu soţia.

Ca toţi băieţii deştepţi, fie ei din Sănătate sau din orice alt domeniu, Don Nic are la rândul său o vilă impresionantă la Snagov, cu ponton la lac, unde este ancorată o şalupă. Cam prin vara lui 2013, şalupa lui Don Nic şi a soţiei lui, Gabriela ( un superb Criss Craft 25 ), s-ar fi intersectat accidental, de mai multe ori, cu Yoav Stern şi cu Oana Cuzino. Întâlnirea s-a mutat pe mal, în materie de business, pentru că în noiembrie 2013, Nic şi doamna Oana Stern, actualmente Cuzino au început să colaboreze la proiectul ”Fabrica de Frumuseţe” pentru prestarea de servicii de cercetare clinică.