Mihaela Radulescu il face praf pe Radu Mazare: „Rişti să-ţi iei şi o flegmă sau un dos de palmă de la …” Citeste continuarea

Publicat: 29/07/2013 | 15:23
Mihaela Radulescu il face praf pe Radu Mazare: „Rişti să-ţi iei şi o flegmă sau un dos de palmă de la …” Citeste continuarea

Dupa Radu Mazare a declarat intr-o emisiune TV ca Mihaela Radulescu este o haimana pentru ca si-ar fi inselat sotul, pe Elan, vedeta tv ii raspunde la acuzatii.

mazare

„O femeie respectata, care este tratata ca o printesa si care face ce a facut Mihaela nu mai merita respect. O femeie maritata pe care o prinde barbatul cu altul in pat…. N-am ce sa zic. Ce poti sa-i mai zici? Elan e prietenul meu, eram si cu ea pana sa faca toata treaba asta. Ea merge la maciuci. Ea este o haimana”, a declarat Radu Mazare, la RTV.net.

Dupa aceasta afirmatie halucinanta, Mihaela Radulescu a raspuns in consecinta. Vedeta TV l-a facut pe Mazare needucat si fara caracter. „În faţa bărbaţilor fără caracter şi fără o minimă educaţie e bine să nu ai reacţii, ca femeie jignită. Rişti să-ţi iei şi o flegmă sau un dos de palmă de la ei şi e greu să-i explici unui copil că aşa sunt prietenii lui tata…. sau că aşa se poartă un bărbat….sau că aşa vorbeşte un primar…Tot încerc să-i compun copilului meu o poveste frumoasă despre România, dar mă cam încurcă nişte oameni care locuiesc în ea…”, a declarat Mihaela Rădulescu, pentru România TV.

Mihaela a tinut sa faca un comentariu si pe pagina de Facebook. „Tot eu….Indiferent cati barbati ma vor jigni, oricati prieteni m-ar trada si oricat de prost alcatuita ar fi lumea, uneori…. Iubirea mea ramane mereu intreaga si o daruiesc oricui vrea sa-si bucure sufletul.”, a mentionat pe Facebook.

L.C

Citește și...