Mihai Bendeac a baut pana nu a mai stiut de el. Prietenii isi fac griji pentru el: „O sa mori ca…”

Publicat: 08/12/2013 | 20:54
Mihai Bendeac a baut pana nu a mai stiut de el. Prietenii isi fac griji pentru el: „O sa mori ca…”

Mihai Bendeac a facut-o lata! Simpaticul star de televiziune a petrece azi-noapte si, dupa cum insusi marturiseste, s-a imbatat. Astazi s-a trezit mahmur nevoie mare si cu grave dureri de cap.

Dupa o noapte petrecuta in compania licorilor bahice, Mihai Bendeac s-a trezit astazi dupa-amiaza si a impartasit patania cu prietenii lui virtuali. „Am facut o betie in stilul Visinescu. Auuuu capuuuu!„, a scris Bendeac pe Facebook, facand referire atat la celebrul tortionar Alexandru Visinescu – personaj parodiat in dese randuri in emisiunea lui -, cat si la visinata, ceea ce probabil bause cu o seara in urma.

mihai bendeac

Reactiile fanilor au fost impartite. Daca unii l-au felicitat, alti si-au facut griji pentru el, scatuindu-l sa o lase mai moale cu noptile pierdute. „O sa mori ca Puiu Calinescu„, i-a scris unul din prietenii virtuali.

puiu calinescu

Mare impatimit al licorilor bahice, Puiu Calinescu a fost unul dintre cei mai mari actori de comedie din Romania, jucand in filme precum „Nea Marin miliardari”, „De-as fi Harap Alb” sau „Expresul de Buftea”, insa a ramas celebru pentru rolul Trandafir din seria „Brigada Diverse”. A murit pe data de 16 mai 1997, la 76 de ani.

J.D

Citește și...