Mihai Bendeac a facut lumina: „Ea e Baby. Mi-a salvat viata in urma cu putin timp”

Publicat: 14/12/2012 | 08:48
Mihai Bendeac a facut lumina: „Ea e Baby. Mi-a salvat viata in urma cu putin timp”

Mihai Bendeac ne-a prezentat-o pe "Baby". Actorul a postat un mesaj pe o pagina de socializare in care a explicat cine este aceasta tanara.

Mihai Bendeac spune ca tanara se numeste Claudia, dar nu este iubita lui. Mai mult, actorul spune ca tanara i-a salvat viata si a fost alaturi de el in momentele cele mai grele.

Bendeac

„Ea e Baby. Nu, nu e iubita mea. Pe deasupra, ne despart peste 10 mii de kilometri… Cam atata cred ca e intre Bd Unirii si Venice Beach. Dar Claudia, e mai mult decat O ipotetica iubita. E prietena mea, sora mea, sprijinul meu moral, modelul meu, motorul meu. E femeia care aproape mi-a salvat viata in urma cu putin timp. Omul care m-a sustinut neconditionat, care mi-a dat putere.

Impreuna cu mama ei, Anastasia, Claudia a infrumusetat sute de mii, daca nu chiar milioane de femei din toata lumea. Se trezeste la 7 si pleaca de la birou cand se lasa noaptea. Conduc impreuna afacerea cu eleganta si determinare. Le ador. Si, avandu-le in viata mea, am devenit foarte pretentios atunci cand interactionezi cu femeile, in general. Cate femei independente, inteligente, elegante, determinate, sofisticate exista in jurul nostru?”

Citește și...