Mihai, fostul iubit al Adrianei Bahmuteanu, declaratie uluitoare: „Poate daca nu eram eu, ea nu se mai impaca cu domnul Prigoana”

Publicat: 30/05/2013 | 17:47
Mihai, fostul iubit al Adrianei Bahmuteanu, declaratie uluitoare: „Poate daca nu eram eu, ea nu se mai impaca cu domnul Prigoana”

Fostul iubit al Adrianei Bahmuteanu a marturisit ca mai are bani de primit de la Camelia Enciu, prietena fostei lui iubite.

„Nu vreau sa comentez niciu aspect financiar. Am avut o lucrare la Adriana Bahmuteanu, la atelierul ei. Eu am facut totul acolo. Este vorba de o suma si atat, nu mai conteaza valoarea. Camelia Enciu este treaba ei ce face, nu mai comentez despre ea. Eu asa am cunoscut-o pe Adriana Bahmuteanu, la aceasta lucrare, dupa ce am lucrat pentru Camelia. Sunt intr-un proces de uitare”, a marturisit Mihai.

Mihai si Adriana Bahmuteanu

Mai mult, barbatul a marturisit ca la acea lucrare a cunoscut-o pe Adriana, iar relatia lor s-a concretizat de Revelion.

„Revelionul l-am petrecut impreuna si atunci s-a aprins scanteia intre mine si Adriana. Dupa aceea ne-am spus reciproc mai multe. Sora mea lucreaza la salonul de cosmetica a Cameliei Enciu. Am mai avut lucrari si acolo si m-a platit. Poate daca nu eram eu, Adriana nu se impaca cu domnul Prigoana”, a mai spus fostul iubit al lui Bahmu.

banner denise

 

Ionut Chiperi

Citește și...