Mii de români i-au trimis mesaje de susţinere premierului Ponta. Vezi ce au scris

Publicat: 17/06/2015 | 14:09
Mii de români i-au trimis mesaje de susţinere premierului Ponta. Vezi ce au scris

De la începutul săptămânii, mii de români s-au solidarizat cu premierul Victor Ponta şi i-au trimis mesaje de susţinere pe contul său de Facebook, urându-i însănătoşire grabnică şi putere de muncă.

Marţi prim-ministrul le-a mulţumit prietenilor săi pentru „gândurile bune”.

Nicoleta Dumitraşcu, o susţinătoare a premierului, i-a transmis „însănătoşire grabnică” şi să revină pe scena politică „mult mai puternic”, iar Petraru Elena Carmen a scris „multă sănătate … să demonstraţi că sunteţi puternic şi cu forţa de a depăşi bine totul”.

Victor Ponta

Marţi, Victor Ponta a mulţumit „tuturor celor care în aceste zile au avut un gând bun” pentru el şi i-a asigurat pe cei care „se bucură” de necazul său că se va întoarce înapoi la serviciu „mai sănătos şi mai puternic”. Postarea publicată de premier a adunat aproape 13 mii de like-uri şi 3.000 de mesaje în aproape 24 de ore.

„Mulţumesc tuturor celor care în aceste zile au avut un gând bun pentru mine – operaţia a fost mult mai complicată decât se anticipa, dar sunt convins că până în Decembrie voi putea face sport din nou”, a transmis Victor Ponta într-o postare pe reţeaua socială.

Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a fost operat la genunchi în Turcia după ce se accidentase la genunchi în urmă cu câteva săptămâni la o meci de baschet. Potrivit acestuia, dar şi medicilor români care l-au consiliat, operaţia a fost mult mai complicată decât se anticipa, fiind necesară o perioadă de repaos.

„Am trecut prin aceeaşi operaţie şi nu le doresc nici celor mai mari duşmani să treacă prin aşa ceva”, a scris Ionuţ-Florin Suciu. Există aşadar şi fani ai premierului care au avut probleme de sănătate similare şi care înţeleg gravitatea situaţiei şi nevoia de tratament de calitate. Victor Ponta a oferit marţi câteva detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă, subliniind pe această cale că are „totală încredere în medicii români”.

Victor Ponta

„Mulţumiri speciale Doctorului Ionuţ Codorean care a fost lângă mine şi mi-a dat curaj prin profesionalismul său (evident că am totală încredere în medicii români – aici însă am ceva ce era imposibil acasă – LINIŞTE şi ODIHNĂ)!”, a scris premierul Victor Ponta pe Facebook, marţi.

Citește și...