Acasă » Exclusiv » Miliardarul care mergea cu elicopterul la Mamaia a aderat la secta ”Suveranilor Născuți-Vii”

Miliardarul care mergea cu elicopterul la Mamaia a aderat la secta ”Suveranilor Născuți-Vii”

De: Bogdan Stanescu 23/03/2018 | 00:00
Miliardarul care spărgea șampanii de 15.000 € la mare are ”revelații divine”

Povestea lui Dan Cămârzan este una fabuloasă. În urmă cu 10 ani era miliardar și făcea diverse extravaganțe pe litoral. La un moment dat, a plătit 15.000 de euro pe o sticlă de Dom Perignon în clubul Bamboo din Mamaia. De altfel, acum un deceniu, Cămârzan mergea cu elicopterul, în fiecare weekend, la Mamaia,  acolo unde cheltuia sume fabuloase alături de prietenii lui. „Tovarășii” lui Cămârzan aveau câte un Lamborghini cu care se deplasau prin stațiunea de la malul mării. (VEZI ȘI: EL ESTE “REGELE SUVERANILOR” DIN ROMÂNIA!)

Ei bine, de un an de zile, Dan Cămârzan s-a schimbat total. El susține că este trimisul lui Dumnezeu și le spune tuturor, inclusiv membrilor familiei sale, că Dumnezeu lucrează prin el. Dan Cămârzan și-a schimbat și înfățișarea. Și-a lăsat barbă, dar schimbarea s-a produs mai ales în viziunea sa asupra vieții. Dan Cămârzan a aderat la secta „Suveranilor Născuți-Vii”. Consideră însă termenul de „suverani”, așa cum sunt numiți membrii acestei secte, drept o prostie. A asimilat, totuși, total, teoria respectivă, că omul este „născut viu” și că nu trebuie să recunoască identitatea pe care i-o oferă statul la naștere. În momentul în care recunoaște identitatea respectivă devine un sclav, susține Cămârzan, al corporației statului.

Cămârzan a apărut recent la TV, fiind legitimat de oamenii legii după ce a venit să-l susțină la Spitalul de Psihiatrie din Brașov pe un bărbat care a fost prins conducând un autoturism cu un număr de înmatriculare confecționat artizanal. Autoturismul respectiv avea numărul „gn-73-sdn”, iar atunci când polițiștii i-au cerut bărbatului să prezinte actul de identitate, acesta a arătat un buletin pe care și-l făcuse singur. „Act de identitate Conform cu Dovada constatatoare a Născutului Viu”, scria pe așa-zisul document, iar locul și data nașterii erau „Născut: Dacia. Patridava – după anul DH 1973.11.20”. (VEZI TOATE DETALIILE AICI)

Cămârzan a mers la Spitalul de Psihiatrie să-și arate sprijinul față de bărbatul respectiv, internat acolo, dar polițiștii i-au cerut și fostului miliardar să se legitimeze. Ulterior, Cămârzan, alături de mai mulți membri ai grupului care venise să-l susțină pe bărbatul respectiv, au fost duși la secție, ei făcând un live pe Facebook din duba Poliției.

„Împotriva voinței noastre, am fost răpiți de Poliția Română, pentru că suntem oameni vii, născuți vii și vor să facem ceva cu dânșii la Secția 2. Este foarte interesant ce se întâmplă. Un alt om viu a fost astăzi dus împotriva voinței sale pe Eminescu, să spună că este nebun”, spunea Cămârzan. În timpul live-ului, un om al legii îi cere să oprească telefonul. „Să opresc telefonul? Dar de ce să-l opresc? Vorbeam și eu cu prietenii mei. Suntem aicea, vorbim, uite ce lumini frumoase avem. Roșu, iubire, dragoste (…) Mergem să vedem ce vor domnii care ne-au răpit, bine că ne-au lăsat cu telefoanele. O să coborâm din mașină acuma. Revenim”, a adăugat el.

Avea, în 2010, o avere de 30 de milioane de euro

Dan Cămârzan avea, în 2010, o avere evaluată de Forbes România la 30 de milioane de euro, dobândită din imobiliare și software. Imobiliarele au început, însă, să îi aducă probleme financiare lui Cămârzan. Omul de afaceri a construit un complex imobiliar în Brașov, Tâmpa Gardens. Afacerea nu a mers, însă, așa că BCR a început să scoată numeroase apartamente la vânzare pe site-ul propriu. Totodată, mai multe persoane au plătit pentru apartamente pe care omul de afaceri trebuia să le construiască în cadrul ansamblului respectiv, însă acestea nu s-au mai realizat. Oamenii își cer banii înapoi, dar Dan Cămârzan a luat acum altă cale, cea a „omului liber”. Fenomenul respectiv a început să devină din ce în ce mai răspândit, numeroase persoane îmbrățișând bizara teorie. (CITEȘTE ȘI: Cine este milionarul pentru care a ieșit masacrul din Herăstrău! )

„Noi nu am fost la poliție. Am fost sechestrați de poliție. Treaba a început astăzi, când un cunoscut de-al nostru, un om născut viu, a fost sechestrat de poliție și dus la nebuni, la Spitalul Eminescu. De ce? Ca să verifice psihologic dacă el este legal în viață, ceva care este total aberant că numai judecătorul putea să verifice dacă omul este legal în viață. Și a făcut un abuz poliția. Poliția nu este poliția, așa cum crede lumea. Poliția sunt cei care fac afaceri politice în numele statului român. Dânșii nu aveau niciun fel de competență asupra omului născut viu, ființei vii, identificată ca atare. Acel om a ajuns acolo și automat, când am fost sunat, m-am dus și eu repede acolo să confirm că omul nu este nebun, este legal în viață. Lucru care nu poate să-l confirme un psiholog, ci doar un judecător. Ajungând acolo, a fost chemată presa și a venit inclusiv organul de politie (…) Ne-au luat împotriva voinței noastre, ne-au băgat în dubă după ce ne-am identificat cu corpul care era în fața lor și cu actele. (…) Actele dumneavoastră. Actele mele sunt actele mele. I le-am arătat și a spus «Nu», actele emise de altcineva în numele vostru. Păi, stai o secundă, mi-ai cerut actele mele. Actele mele astea sunt. Hai să plecăm de la bază. Minciuna stă în felul următor. Numele vostru este proprietatea statului român. Când vă nașteți, vi se emite un certificat de născut viu, pe care după aceea primăria vi-l înlocuiește cu un certificat de naștere. Certificatul de naștere este un certificat de deces. În momentul respectiv voi deveniți o corporație, o companie. Compania este moartă. În baza Una Sanctam, legea emisă de Vatican la 1300 și ceva”, a povestit Dan Cămârzan după ce a plecat de la secție.

Dan Cămârzan a precizat și de ce nu se consideră „suveran”, ci ființă vie. „Este o vrăjeală maximă povestea cu suveran. Eu nu sunt suveran și nu suntem suverani. Suntem oameni, ființe vii, care respectăm legile lui Dumnezeu. Suveranitatea este o chestie total diferită, e o prostie din punctul meu de vedere. Din păcate nu avem legi ale lui Dumnezeu pe care să le respectăm fiindcă în România sunt numai legi fictive. (…) Prefer să am o țară frumoasă, în care noi să trăim în iubire, asta prefer”, a explicat el în live.

„Mie mi-au pus cătușele și mi-au dislocat umărul. Era ultima chestie a lui Iisus care nu se întâmplase. Da, dislocarea umărului! Da, mi-au dislocat umărul și mi-au pus cătușele și m-au ținut acolo șase ore, că au voie opt ore să te țină. Împotriva voinței mele. I-am spus: nu am contract cu tine să mă percheziționezi pe mine. Cine ești tu să mă percheziționezi pe mine?”, a spus Cămârzan într-un alt live. Într-un clip în engleză, Cămârzan le spune prietenilor săi de pe Facebook: „Admit că am greșit când am spus că eu sunt Dumnezeu. Corect este: Dumnezeu sunt eu. Cei care cunosc vor înțelege ce spun”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de 1 MAI
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia fetițele! Ce părere are Doctorul Psiholog Ion Duvac despre această situație
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă un telefon
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Tragedie înainte de Paște! A murit marele ACTOR: Îl vom iubi mereu
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă. Nu mai pot”
Ioana Simion, declarații misterioase despre mariajul cu Ilie Năstase: ”Este dureros ce mi se întâmplă....
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e de periculos
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e...