MINODORA a dat toate detaliile, în direct, despre starea DENISA: „Este…“

Publicat: 29/05/2017 | 23:18

În această seară, cântăreaţa Minodora a fost invitata unei emisiuni TV, acolo unde a oferit mai multe detalii despre starea de sănătate a Denisei, după ce a vorbit cu artista în această luni.

„Este foarte bine, aşa am simţit-o astăzi. Chiar mai bine decât ultima dată. Vocea ei era mult mai veselă. Nu ştiu să spun cu exactitate prin ce trece. Ştiu că toată lumea că are o boală la ficat. Urmează tratamente foarte multe. Dar e mai bine acum, a avut o perioadă mai grea, dar acum e înspre bine“, a spus Minodora, în urmă cu puţin timp, în direct.

De asemenea, oamenii din comuna Ştefăneşti, acolo unde Denisa a copilărit, i-au transmis mai multe mesaje de încurajare artistei, având doar cuvinte de laudă la adresa acesteia. „Nu îi doresc decât sănătate şi să vină acasă“, a spus unul dintre vecinii Denisei, din comuna Şerbăneşti. „Plânge, plânge tatăl ei. E om bun, e muncitor“, au mai adăugat o vecină. De asemenea, toată lumea o aşteaptă pe Denisa acasă, pentru că le-a promis că se va întoarce pentru a face nunta.

„A fost o fată mai blestemată de Dumnezeu, că părinţii ăştia ai ei s-au şi certat şi s-a consumat“, a mai spus unul dintre cei din satul în care a copilărit Denisa, cu ochii în lacrimi. Totodată, şi bunica Denisei, tanti Ana a fost a izbucnit în lacrimi, atunci când a fost întrebată de nepoata ei: „Să fie sănătoasă, să se întoarcă acasă!“.

„Este un copil cuminte, e ambiţioasă. E o fată silitoare, foarte bună la muzică, excepţională. Venea la orele de religie şi cânta, alături de o verişoară de a ei. Tatăl ei cânta la saxofon foarte frumos şi ea tot timpul exersa alături de el. Nu a susţinut niciodată un concert aici în comună. A mai venit aici pentru slujbe, probabil a simţit ceva. Am mai vorbit cu ea, cu mătuşa Denisei, şi a spus că are din toate părţile cuţite“, a spus părintele Truşcă, din satul în care a copilărit Denisa.

Preotul din satul în care a copilărit Denisa
Preotul din satul în care a copilărit Denisa

Citește și...