Mircea Albulescu si George Ivascu, doua nume grele care cred in candidatul USL la sectorul 3! Marii actori ai teatrului romanesc sunt alaturi de Robert Negoita

Publicat: 08/06/2012 | 00:00
Doua dintre personalitatile scenei romanesti, Mircea Albulescu si George Ivascu, si-au exprimat, joi, intr-o conferinta de presa, sustinerea pentru candidatul USL la Primaria Sectorului 3, Robert Negoita.

In interventia sa, Mircea Albulescu s-a autocaracterizat ca fiind un „insotitor”. „Sunt un om care stau pe langa prieteni, unii mai vechi, altii mai noi, si care spera ca visele noastre sa se realizeze”, a spus acesta, motivand si de ce a aparut in fata presei fara cravata. „Speranta nu poarta cravata, este o institutie extraordinara, care umbla cu manecile suflecate, care uneori are chiar cizme de cauciuc in picioare, care abia-abia poate sa-si stearga transpiratia de pe frunte pentru simplul motiv ca nu e usor sa ai cu adevarat speranta in tine si in ai tai”, a mai spus Albulescu. La randul sau, actorul George Ivascu i-a multumit lui Robert Negoita ca i-a dat increderea ca nu trebuie sa-i fie rusine sa creada in viitor si sa participe activ „cu cizmele de cauciuc”, a’cu manecile suflecate” la o constructie. „Imi da foarte mult optimism prezenta atator oameni de mare valoare alaturi, ma onoreaza, dar ma si responsabilizeaza”, a declarat, emotionat, Robert Negoita. „Scrisoare deschisa domnului Vasile Blaga, politician pe care l-am respectat”

Citește și...