Loading the player...

La mai bine de o lună de când s-a afişat pentru prima oară cu Rocsana Marcu, căreia i se spune şi ”Miss...”, ţinându-se de mână prin mall (Vezi AICI imaginile), politicianul Bogdan Diaconu loveşte decisiv în cartierul milionarilor.

CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, l-a întâlnit pe iubitul blondinei la o terasă din Capitală, alături de o altă femeie. Imaginile pot fi fatale pentru Bogdan Diaconu, deoarece Miss... este o fire posesivă şi se va înfuria teribil când îl va vedea pe iubitul ei alături de o companie destul de…plăcută, chiar dacă nu a existat nimic între ei. După ce au discutat o bucată de timp, cei doi s-au despărţit şi au plecat fiecare cu maşina lui.

Fostul soţ al Mariei Olaru şi vedeta Antenei se declară foarte îndrăgostiţi unul de celălalt, drept dovadă sunt fotografiile postate pe Facebook din escapada romantică de la Stockholm, plimbându-se cu barca, pe care vi le-am arătat AICI. Spre surprinderea prietenilor, Bogdan Diaconu a fost cel care a împărtăşit prietenilor virtuali imagini cu ei doi, în care par fericiţi şi entuziasmaţi de ceea ce trăiesc.

Citeste despre:bogdan diaconu, miss, terasa, capitala, femeie


Share On Facebook