„Miss Turism Romania”, pusa la zid de un fost iubit! „S-a folosit de sarmul ei pentru a duce de nas barbatii”

Publicat: 02/02/2014 | 00:22
„Miss Turism Romania”, pusa la zid de un fost iubit! „S-a folosit de sarmul ei pentru a duce de nas barbatii”

Una dintre cele mai sexy femei din Romania a ajuns tinta razbunarii unui fost iubit. Acesta sustine ca tanara si-a creat un CV fals in dorinta de a da bine la public.

Odata cu succesul, daca ajungi in lumina reflectoarelor, inevitabil se aprind si discutiile despre trecut. Asa s-a intamplat si cu una dintre cele mai sexy romance, Ionella Georgiana Postelnicu, votata anul trecut „Miss Turism Romania”. Tanara este pusa la zid de unul dintre fostii ei iubiti, care sustine ca  aceasta a mintit pentru a-si face o imagine cat mai stralucitoare in fata publicului.

Ionella a castigat titlul de Miss Turism

“Aceasta persoana a mintit cu desavarsire in ceea ce priveste originile ei, precum si despre viata ei!  S-a nascut in Gaesti, judetul Dambovita, a trait intr-o casa batraneasca pana la terminarea liceului, nu stie sa cante la pian precum pretinde, s-a folosit de falsul ei sarm pentru a duce de nas barbatii si i-a facut de bani. Nu va fi nici pe departe o doctorita buna precum pretinde, si asta pentru ca si-a platit examenele inca de cand a intrat la facultate.  Nu face altceva decat sa umble cu barbati de bani gata”, a povestit Laurentiu N. pentru Cancan.

Ionella a castigat titlul de Miss Turism
Ionella a castigat titlul de Miss Turism

„Doar un om care a fost refuzat poate reactiona asa”

„Miss Turism Romania” crede ca respectivele acuzatii sunt facute de un fost iubit de-al ei care este gelos si spune ca nu este nimic adevarat.
“Recunosc ca am ramas socata citind aceste lucruri, insa un psiholog isi poate da seama ca acesta persoana este frustrata. Ma gandesc ca un om care si-a propus ceva si care a fost refuzat poate reactiona in felul acesta. Eu am dovezi clare ca sa dezimt aceste acuzatii. Multe persoane publice sunt implicate in scandaluri fara rost si nu inteleg de ce.
Pe certificatul meu de nastere scrie clar ca locul nasterii este Municipiul Bucuresti. Am copilarit in Gaesti, primind o educatie aleasa de la doi parinti care au fost profesori (daca tatal meu ma priveste de sus, nu inseamna ca nu ma apara in continuare)! Cat despre studii, banuiesc ca oricine stie ce inseamna sa intri la Medicina, iar toate examenele le-am luat pe invatatura mea!  Cat despre pian, primele lectii mi le-a dat mama mea care a fost invatatoare, apoi am continuat cu lectii date de un profesor de la Liceul de Arte din Targoviste. Mama ma ducea la sedintele respective. Eram in clasa a 4-a atunci. Pot canta piese de Mozart si Vivaldi.  Niciodata nu am afirmat ca vreau sa ajung mare vedeta si nici ca nu vreau copii
”, a explicat Ionella.

Ionella a ajusn tinta razbunarii unui fost iubit

Dupa ce s-a calificat mai departe in finala concursului „Miss Turism International”, Ionella a reusit sa obtina titlul de Miss Potrait Queen.

„Au fost sapte premii acordate inainte de finala, iar eu m-am intors cu o coroana acasa de care sunt foarte mandra”, a declarat Ionella.

 

Citeste si Bruneta Ionella e favorita la titlul de Miss Turism 2013! Vezi cum a laudat Romania in Malezia!

Miss Turism!, raspuns-soc la intrebarea: „Cum arata barbatul ideal?”

 

„Pe certificatul meu de nastere scrie clar ca locul nasterii este municipiul Bucuresti”(Ionella Postelnicu)
 

(M.A.)