Mitica Dragomir face haz de necaz! Vezi cum isi trateaza fostul sef al LPF boala care il chinuie de ani de zile!

Publicat: 29/04/2014 | 13:32
Mitica Dragomir face haz de necaz! Vezi cum isi trateaza fostul sef al LPF boala care il chinuie de ani de zile!

Nu a vrut sa vorbeasca pana acum de boala care il macina de ani de zile, chiar daca s-au facut multe glume pe seama virilitatii sale. Mitica Dragomir pare, insa, ca a depasit momentul, iar acum face haz de necaz.

Glumet din fire, fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal are un mod aparte de a vorbi despre priapismul care nu ii da pace de ceva timp. Are dureri mari si se trateaza cu ceai de tei si gheata.

Dumitru Dragomir este bun prieten cu Jean Padureanu
Dumitru Dragomir este bun prieten cu Jean Padureanu

„Cum sa fie?! Dau la b…i si pun gheata! (…) Inca mai am priapism. Mi-a mai trecut, nu mai e cum era inainte, dar beau ceai de tei sa nu mi se scoale. Ceai de tei, foarte concentrat, dimineata, la pranz si noaptea. Altfel e nasol. Sunt dureri mari. Stai cu p…a sculata toata noaptea. Dai la b…i si fugi repede la chiuveta si-i dai cu apa rece. Apoi ii mai pui un cub de gheata si te mai linistesti”, a spus Mitica Dragomir pentru Ziarul Ring.

Sufera de dureri de spate

Pe langa problema pe care o stie toata lumea, Mitica Dragomir sufera si de dureri crunte de spate.

Dumitru Dragomir

„Mai mult de 10 minute nu pot sa stau pe loc. Daca e sa merg, pot merge si sapte ore, dar nu pot sa stau mai mult de 10 minute in picioare. Fac un tratament si pentru asta. Stau bine cu sanatatea, nu am alte probleme, dar sa nu ma pui sa stau in picioare. Daca stau 10 minute in picioare, trebuie imediat sa gasesc un loc unde sa ma intind pentru ca nici pe scaun nu pot sta”, s-a mai plans cel supranumit “Corleone”.

____

CITESTE SI:

Avocatul care produce CUTREMURUL in fotbalul romanesc! Gino Iorgulescu poate fi DEBARCAT alaturi de Razvan Burleanu!

Primele declaratii din puscarie ale lui Cristi Borcea, dupa ce a fost acuzat ca l-a „turnat” pe Radu Mazare: „Nu am facut…”

_____

Ce este priapismul?

Aceasta afectiune medicala se manifesta atat la barbati cat si la femei, atunci cand penisul erect sau clitorisul nu se intorca la starea flasca, in conditiile in care nu mai sunt stimulate nici fizic, nici psihic.

Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal spune ca Marioara Zavoranu era o femeie de
Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal spune ca Marioara Zavoranu era o femeie de „miss”

Se pare ca aceasta manifestare dureroasa este cauzata de o insuficienta drenare a sangelui care umple corpii cavernosi, mentinand eractia.

R.O.
 

Citește și...