Moarte suspectă în Ploiești. Un bărbat a fost găsit mort într-un vagon

Publicat: 27/10/2018 | 10:38
Moarte suspectă în Ploiești. Un bărbat a fost găsit mort într-un vagon

Moarte suspectă într-un tren care a oprit în Gara de Vest Ploiești! Un bărbat a fost găsit decedat într-un vagon.

Trupul neînsuflețit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Familia bărbatului a fost anunțată de deces.

Se pare că bărbatul care a decedat a început să se simtă rău în zona localității Buftea, dar garnitura nu a putut opri pentru ca bărbatul să beneficieze de ajutor medical până la Ploiești. Alături de trupul acestuia, în vagon, se afla un dosar medical destul de stufos și se pare că bărbatul venea chiar de la un spital, conform incomod.ro.

Caz similar și în luna iulie!

Acesta nu este, din păcate, singurul caz. În iulie, o femeie de 40 de ani din județul Bacău a murit în trenul IR Suceava-București, după ce i s-a făcut rău în timpul călătoriei. Medicii care au fost chemați la fața locului nu au mai putut să o salveze.

Incidentul s-a produs în trenul IR 1750, Suceava-București, pe raza județului Vrancea. Femeii i s-a făcut rău în timpul călătoriei, iar ceilalți călători au încercat să o ajute și au sunat la numărul unic de urgență 112.

O ambulanță a Serviciului Județean Vrancea a așteptat trenul în cea mai apropiată gară, dar medicii nu au mai putut să salveze persoana care avea mai multe probleme medicale. Decesul femeii a fost declarat în gara Adjud după ce echipajul de salvare a întrerupt manevrele de resuscitare. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Ambulanței, Poliției și Pompierilor.

În această dimineață, polițiștii Serviciului Județean Poliție Transporturi Vrancea au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în trenul IR 1750, Suceava-București unei femei i s-a făcut rău și nu mai prezintă semne vitale. În stația Adjud a fost preluată de un echipaj SAJ Vrancea, i s-au efectuat manevrele de resuscitare, însă, din păcate, a fost constatat decesul. Femeia, în vârstă de 40 de ani, din județul Bacău, a fost identificată și era cunoscută cu afecțiuni medicale”, declara reprezentantul IPJ Vrancea, Paula Enache, la momentul respectiv.