Moartea tatalui i-a schimbat complet viata! Vezi cum s-a descurcat la BAC fiul lui Serban Ionescu

Publicat: 08/07/2014 | 12:41

Tatal lui l-a parasit mult prea devreme, iar asta l-a afectat profund pe Carol. Fiul lui Serban Ionescu a incercat, insa, sa isi faca mandru parintele si a si reusit. Tanarul a promovat cel mai important examen din viata lui, BAC-ul.

In urma cu un an si jumatate, Serban Ionescu pleca sa joace teatru pentru Dumnezeu. Dupa o lupta apriga cu o boala crunta, organismul actorului a cedat in cele din urma, iar acesta s-a stins in ultimele zile de toamna.

Moartea lui a lasat un gol imens pe scena teatrului romanesc, dar si in sufletul celui care l-a iubit cel mai mult, fiul lui. Aflat la o varsta la care ar fi avut nevoie de parintele lui mai mult decat de orice altceva, Carol nu s-a dat batut si a incercat sa isi vada mai departe de viata.

Carol a luat BAC-ul cu media 7
Carol a luat BAC-ul cu media 7

CITESTE SI

Fiul Magdei Catone si al lui Serban Ionescu s-a indragostit! Vezi ce colega frumoasa l-a fermecat pe Carol!

Inca o suparare pentru baiatul regretatului Serban Ionescu! Vezi aici ce-a patit Carol!

Si, se poate spune ca a si reusit. Adolescentul a devenit la randul lui actor si este destul de apreciat de toti cei care au avut ocazia sa lucreze cu el pana acum, iar de curand a mai facut un pas spre maturitate. Carol Ionescu a sustinut examenul de Bacalaureat, pe care l-a si promovat.

Serban Ionescu ii calca pe urme tatalui sau si joaca deja in piese de teatru
Serban Ionescu ii calca pe urme tatalui sau si joaca deja in piese de teatru

Rezultatele spun, insa, povestea unui tanar al carui suflet a suferit ceva pana la varsta aceasta. Fiul lui Serban Ionescu a atins media 7, luand 6.85 la Limba si Literatura Romana, 6.7 la Istorie si 7.5 la Socilogie.

Fata lui Becali l-a facut mandru

Desi tatal ei se afla de ceva timp in spatele gratiilor, Teodora Becali a reusit sa se mobilizeze si si-a facut parintele mandru. Tanara a promovat BAC-ul cu media 8.75, rezultatul fiind unul foarte bun, mai ales daca tinem cont de drama pe care adolescenta a trait-o in ultima perioada.

A.D.

 

 

Citește și...