Moment de TANDRETE in mall! Geraldo Alves a fost alintat de catre iubita sa in vazul tuturor! Paparazzi i-au prins in fapt

Publicat: 28/03/2014 | 18:47

Geraldo Alves numara zilele pana va deveni tatic. Iubita sa este insarcinata, iar jucatorul Petrolului are grija sa nu-i lipseasca nimic.

Cei doi indragostiti au fost surprinsi zilele trecute intr-un mall din Bucuresti. Intre doua meciuri, Geraldo Alves si-a gasit timp sa-si scoata iubita la un film.

geraldo

Paparazzi CANCAN.RO i-au surprins pe cei doi la casa de bilete. Au asteptat cuminti la coada si si-au luat tichetele, apoi au intrat la film.

geraldo

A fost si un moment special care s-a consumat pe scara rulanta. Iubita lui Alves l-a luat in brate pe acesta si l-a sarutat tandru pe obraz.

grelado


______________________
Citeste si
Geraldo Alves va primi cel mai frumos cadou de la iubita sa! Cum arata fata care ii va implini marea dorinta petrolistului

Fotbalistul Geraldo Alves isi pune iubita la slabit! Vezi cu ce o hraneste ca sa devina mai supla!
______________________

Cine este Geraldo Alves

Alves si-a inceput cariera la Varzim, o echipa mica din Portugalia. In 1999 a ajuns la Benfica B, iar un an mai tarziu a facut pasul cel mare la prima echipa. Cel mai bun contract din cariera sa a fost la AEK Atena, acolo unde a castigat in 3 ani 1.3 milioane de euro.

Pe 5 iulie 2010 a ajuns la Steaua, liber de contract. A stat 2 ani si a jucat 54 de meciuri. S-a indragostit de Romania iar in 2012 a decis sa semneze cu Petrolul pentru doua sezoane. La inceputul lui 2014 si-a prelungit contractul cu Petrolul pana in 2015.

Daniel Ciuta

Citește și...