Moment jenant pentru fiica de 15 a lui Toni Ionescu! Mârlanu a vorbit la TV despre problemele adolescentei

Publicat: 20/01/2017 | 22:47

Toni Ionescu nu se dezice de Mârlanu nici în viaţa de zi cu zi! Actorul a scăpat un detaliu jenant din viaţa fiicei sale în direct la TV. Adolescenta de 16 ani a fost dată de gol de tatăl său, care a dezvăluit că fata nu a putut veni cu el pentru că are... ”probleme medicale cum sunt la fete”.

Toni Ionescu este un tip extrem de deschis şi vorbeşte cu sinceritate despre viaţa de familie şi tot ce ţine de ”bucătăria” relaţiei sale cu soţia şi cu fiica lui. Actorul cunoscut publicului drept Mârlanu a dat din casă poate chiar puţin cam mult. Acesta a dezvăluit că fiica lui, care este adolescentă, nu a putut veni la TV din cauza unor ”probleme medicale cum sunt la fete”.
”Mârlanu a fost un personaj pe care uneori l-am adus în viaţa mea ca pe un tip comic. Eu aşa sunt şi acasă. Mă caracterizează. Mi-a plăcut să râd tot timpul. A fost un exerciţiu continuu. După 20 de ani umorul este cam forţat. sunt cu soţia mea Geta de 20 de ani. Suntem căsătoriţi de 15 ani. Fiica mea, îmi cer scuze pentru că nu a putut veni aici, are nişte probleme medicale cum sunt la fete. Are 15 ani şi ceva. Face 16 în toamnă. Nu e greu. Partea nasoală e că simţi că pierzi copilul din mână. Îl pierzi ca spirit. El creşte, nu mai simte nevoia să fie legat de părinţi tot timpul. Noi mergeam la teatru la film, acum îmi zice să stau să îşi facă timp. Am noroc că ea încă mai copilăreşte. Prietenii ei sunt şi prietenii mei”, a declarat Toni Ionescu.

Citește și...