Momente de panica, in centrul Bucurestiului! Un tramvai a deraiat, dupa ce ar fi fost lovit de o masina, in Pasajul Victoriei

Publicat: 08/12/2014 | 21:36

Luni seara, Pasajul Victoriei din Capitala a fost blocat pentru mai mult timp, dupa ce un tramvai a fost lovit de un autoturism si a deraiat.

Accidentul s-a produs in jurul orei 18.40, dupa ce un autoturism a incercat sa vireze la iesirea din Pasajul Victoria si a fost lovit de tramvai. In urma accidentului, tramvaiul a iesit de pe sine, iar masina a fost grav avariata.

Soferul autoturismului a fost preluat de o ambulanta si dus la spital pentru investigatii amanuntite, chiar daca a iesit din masina pe propriile lui picioare.

Accidentul s-a produs la iesirea din pasaj, pe sensul dinspre Piata Victoriei, spre Stefan cel Mare, intr-o zona in care autoturismele patrund cu greu.

Tramvai

„La iesirea din Pasajul Victoria, sensul de mers Stefan cel Mare, un autoturism care incerca sa vireze a intrat pe contrasens si a fost tamponat de un tramvai linia 1 care circula regulamentar. Din acest motiv, tramvaiul a deraiat si, in prezent, circulatia tramvaielor din linia 1 este blocata sensul catre Stefan cel Mare”, a explicat purtatorul de cuvant de la RATB, Brandusa Raeceanu.

Purtatorul de cuvant al RATB a mai spus ca si tramvaiele din linia 46 sunt deviate. Din informatiile transmise, nu sunt calatori accidentati.

„Echipele de interventie ale RATB sunt la fata locului si actioneaza pentru repunerea tramvaiului pe sine”, a mai declarat Brandusa Raeceanu.

R.O.

 

Citește și...