Momente emotionante la CancanTV! Teo si-a invitat cei mai buni prieteni in platou si a facut un spectacol de zile mari!

Publicat: 11/04/2013 | 14:41

Voie buna, momente emotionante si o atmosfera de vis...cam acestea au fost coordonatele emisiunii Cancan TV de aseara, cand Teo Trandafir a fost invitata in platoul emisiunii, alaturi de cei mai buni prieteni ai sai.

Mircea Baniciu, Josef Kappl si Corneliu Vaida, prieteni de o viata cu Teo Trandafir, i-au oferit vedetei clipe de vis in platoul CANCAN TV, emisiune difuzata de luni pana joi, de la ora 22.00, pe Acasa TV.

Imediat cum au intrat in platou, Teo a mărturisit că are mari emoţii. „Suntem praf de emoţii, pentru că suntem fericiţi şi pentru că suntem împreună!”, a spus ea, cu zâmbetul pe buze.

teo trandafir

Indrăgita vedetă TV a povestit că, în tinereţe, şi-a dorit sa devină… Mircea Baniciu.

„Am venit de ani buni împreună, din dragoste mare unii pentru alţii. Am dat un interviu in tinereţe si când am fost intrebată ce vreau să mă fac, am spus si o spun de fiecare dată, cu toată mândria, că vreau să mă fac Mircea Baniciu”, a dezvăluit Teo.

Din dragoste pentru formaţia ei preferată, ea şi-a cumpărat şi o pereche de bocanci speciali.

„Nu există bocanci Phoenix, există bocancii mei Phoenix”, a precizat ea.

teo trandafir

Pe noi ne-a legat loialitatea. Oamenii acestia sunt pentru mine nişte minuni ale lumii„, a mai spus Teo, dezvăluind si care este piesa ei preferată.

teo trandafir

„Este Himera, al cărei text este foarte complicat, lucru pe care l-a spus si Mircea Baniciu intr-un interviu. Este, după capul meu, piesa pe care fiecare ar trebui să o inţeleagă şi să o conştientizeze. Îmi vine să plâng de fiecare dată când o ascult”, a mai povestit ea.

teo trandafir

Una dintre surprizele serii a avut loc atunci când vedeta de televiziune a urcat pe scenă alături de Mircea Baniciu si a inceput să cânte piesa care îi place atât de mult.

teo trandafir

„Noi am avut norocul să ne întâlnim în seara asta ca să vorbim despre prietenie, loialitate, generozitate si entuziasm gratie unei opere rock. (…) Sunt foarte dornică ca lumea să înţeleagă ce este opera rock”, a mai spus vedeta TV.

 

Clara Văcaru

 

 

 

Citește și...