Monica Gabor, mesaj CUTREMURATOR pentru mama ei moarta: „Niciodata nu e prea tarziu sa…”

Publicat: 13/06/2014 | 13:22
Monica Gabor, mesaj CUTREMURATOR pentru mama ei moarta: „Niciodata nu e prea tarziu sa…”

Monica Gabor nu si-a revenit inca dupa moartea mamei sale, chiar daca are parte de tot luxul din lume oferit de iubitul ei, Mr.Pink. Fosta doamna Columbeanu a postat pe o retea de socializare, un mesaj cutremurator despre cea care i-a dat viata.
 

Monica Columbeanu isi aminteste cu recunostinta de eforturile facute de mama ei, pentru a-i oferi ceea ce-si dorea. Aceasta a postat pe o retea de socializare un mesaj tulburator, prin intermediul caruia ii multumeste mamei sale moarte pentru faptul ca a ajutat-o sa-si ia permis de conducere. Fosta doamna Columbeanu a marturisit ca ii lipseste foarte mult mama sa.

Monica Gabor

Monica Gabor

„Datorita mamei mele, Veronica, Dumnezeu sa o odihneasca in pace, am permis de conducere. Cand am implinit 18 ani, acesta a fost cadoul ei pentru mine. Mi-e atat de dor de ea! Niciodata nu e prea tarziu sa le fii recunoscator parintilor!”, a scris Monica Gabor pe o retea de socializare. 

 Duce o viata de printesa

Monica Gabor iubeste din nou si pare ca are viata mult dorita alaturi de Mr. Pink. Fosta doamna Columbeanu a declarat in repetate randuri ca este foarte fericita alaturi de iubitul ei.

L.L
 

Citește și...