Monica Gabor, o mamă model! Gestul emoționant făcut pentru fiul vitreg

Publicat: 24/02/2018 | 10:47

Monica Gabor are un fiu vitreg, de care lumea a aflat abia în timpul sărbătorilor de iarnă, după ce Irina Columbeanu a postat videoclipuri cu el pe canalul ei de Youtube. Manechinul se înțelege de minune cu băiețelul lui Mr. Pink. Și este o mamă model pentru Anthony. De exemplu, ieri, vedeta a participat la un examen important din viața lui.

Monica Gabor îl iubește ca pe propriul ei copil pe Anthony, iar fiica ei, Irinuca, îl numește mereu „fratele meu”. Fiul lui Mr. Pink e pasionat de karate și merge zilnic la antrenamente. Ieri el a susținut un examen de grad, iar „mama lui vitregă” a mers să-l susțină. Aflată în afara zonei în care acesta își desfășura exercițiul, iubita miliardarului chinez a făcut mai multe poze și filmări pe care le-a postat pe o rețea de socializare.

În urma examenului, Anthony a obținut centura portocalie. Până la cea neagră mai are câteva de luat, iar până atunci, se antrenează de zor. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă o serie de imagini cu fiul vitreg al Monicăi Columbeanu de la examenul de grad pentru centura portocalie, alături de colegii săi.

Se pare că familia Monicăi Gabor și a lui Mr. Pink va deveni și mai mare, dacă ne luăm după ultimele imagini postate de vedetă.

Citește și: Monica Gabor, o nouă poză după ce a fost filmată cu burtica de gravidă! Gestul prin care nu dezminte sarcina cu Mr. Pink

 

Citește și...