Monica Gabor primeşte încă o lovitură! Vedeta va înlemni când va afla ce s-a întâmplat la doar două luni după moartea mamei sale

Publicat: 28/10/2013 | 08:36

Monica Gabor are datorii la statul român, care a dat-o în judecată pentru neplată. Mai mult, toate firmele pe care le-a avut au dat faliment. Pe plan profesional, vedeta tv nu stă tocmai foarte bine.

SC Talent Factory SRL, SC Monica Gabor Media SRL şi SC Monica Columbeanu Media SRL cu care fosta soţie a lui Irinel Columbeanu voia să facă bani grei, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

SC Monica Columbeanu Media SRL a fost lichidată în primăvara acestui an şi se află în sechestru asigurător, plus că a fost dată în juedcată de Direcţia Generală a Finanţelor Municipiului Bucureşti.

În acte, firma aflată acum în lichidare apare ca fiind în pierdere încă din primul an de funcţionare. Ba, chiar mai mult, firma apare pe lista datornicilor către bugetul de stat, listă actualizată pe 30 iunie a.c., cu suma de 7.329 lei. „Sincer să fiu, în acest moment nici eu nu ştiu ce-o să fie… Monica trece printr-o perioadă extrem de delicată din cauza decesului mamei ei. Aştept să o depăşească şi după aceea vom vedea ce-o fi, ce se va întâmpla cu proiectele şi cu propunerile pe care le are”, a declarat Matei Miko pentru „ring”.

L.C

Citește și...