Teo Trandafir s-a bucurat enorm să o aibă pe Ramona Gabor drept invitată, fiindcă modelul i-a fost elevă în cadrul unor cursuri de televiziune.

Nu a rezistat şi a întrebat-o dacă mai este la fel de nebună ca în acea perioadă, iar Ramona i-a răspuns cu umor: "Da, sunt şi bună şi nebună. Nu ştiu vreun bărbat din Dubai mai copt pentru tine, dar sigur ai nevoie de unul inteligent" Nici Teo Trandafir nu s-a lăsat mai prejos, precizând că "Nu, nu! Mie îmi trebuie un bărbat tâmpit, să nu înţeleagă ce spun!".

Ramona Gabor a venit pentru prima dată la TV în România, după cinci ani de zile.
Ramona Gabor a venit pentru prima dată la TV în România, după cinci ani de zile.

Ramona s-a întins la vorbă şi a povestit despre cum decurge viaţa ei în Dubai, însă la un moment dat a dezvăluit mai mult decât şi-ar fi dorit, fiindcă l-a numit pe Mr. Pink "cumnat", părând să confirme zvonurile care susţineau că Monica şi-a unit în secret destinele cu milionarul chinez: "Ţi-am adus nişte şepcuţe cu însemnele aplicaţiei pe care o promovez eu şi sora mea, aplicaţia lansată de cumnatul meu. Nu este uşoară viaţa mea în Dubai, mă trezesc şi la 8 dimineaţa, am zile în care lucrez şi câte 12 ore, trebuie să mergi la castinguri constant. Când m-am mutat acolo, nu aveam nici maşină, mi-a fost foarte greu. Am ales Dubaiul fiindcă aveam un prieten bun acolo, care mi-a spus că este mai uşor să găseşti acolo de muncă în modelling, iar totul a curs apoi în mod natural. Am şi o fabrică acolo, am vrut să fac ceva mai mult cu viaţa mea. Am început cu o linie de haine de plajă, apoi am continuat cu uniformele, fiindcă am scos mult mai rapid bani. Într-o relaţie cred în fidelitate şi cred în crearea unei relaţii de încredere.

La început, câştigam în Dubai echivalentul a 1500 de lei, dar munceam din greu. Sunau diverşi în ţară sau o sunau pe sora mea să îi spună că m-au văzut în timp ce lucram ca model, de parcă cine ştie ce văzuseră. Da, dacă mă vedeau în timp ce îmi băga un domn banii ăştia în chiloţi, atunci aveau dreptul să comenteze, dar aşa... În Dubai am avut o relaţie, am venit cu el în România să-mi cunoască familia, am mers cu el la tata, dar apoi ne-am despărţit, iar acum îmi este mult mai greu să am o altă relaţie. A fost foarte frumos de Paşte, reuniune de familie cu Monica şi Irinuca, am gătit, am mâncat împreună cu toţii, se întâmplă foarte rar asta", a declarat Ramona Gabor.

Citeste despre:ramona gabor poze, ramona gabor monica gabor, ramona gabor irinuca columbeanu, poze recente ramona gabor, mr pink paste bacau monica gabor


Share On Facebook