Motivul absolut nebunesc pentru care Monica Gabor a fost pur si simplu „expulzata” de Mr Pink 3 saptamani!

Publicat: 17/01/2015 | 00:34
Motivul absolut nebunesc pentru care Monica Gabor a fost pur si simplu „expulzata” de Mr Pink 3 saptamani!

S-a zvonit ca s-ar fi despartit de Mr Pink, insa Monica Gabor inca se iubeste la nebunie cu milionarul chinez. De altfel, CANCAN.ro a aflat de ce si-a petrecut fosta doamna Columbeanu aproape o luna in Romania, departe de iubitul ei.

A plecat in America in urma cu patru ani, iar de atunci, viata ei a devenit un adevarat mister. Singurele informatii despre activitatea Monica Gabor de peste Ocean au fost dezvaluite chiar de ea, motiv pentru care nici nu au fost credibile in proprtie de 100%. Astfel, dupa divortul de Irinel Columbeanu, „scorpia de la Izvorani” s-a cuplat cu un om de afaceri de origine chineza, care o trateaza ca pe o adevarata printesa. Cei doi locuiesc intr-o vila luxoasa din Los Angeles, iar Monica isi petrece tot timpul mergand la diverse cursuri de actorie, limba engleza etc.

gabor

Inainte de sarbatorile de iarna, Monica a revenit in tara, insa nu in Bucuresti, asa cum era de asteptat, ci a dat fuga direct la Bacau, orasul sau natal, cazandu-se in apartamentul in care a crescut, acolo unde locuieste acum tatal ei. Fosta doamna Columbeanu a petrecut trei saptamani in Romania, in total. O buna parte la Bacau, iar cealalta in Bucuresti si la Brasov, alaturi de fiica ei.

 


Nu a putut merge cu iubitul acasa in China!

 

Gurile rele s-au grabit atunci sa spuna ca Monica s-ar fi despartit de iubitul ei si din aceasta cauza a petrecut atat de mult timp in tare. Insa, in realitate, motivele sunt cu totul altele: 

Parul Monicai Gabor a fost scurtat considerabil
Parul Monicai Gabor a fost scurtat considerabil

„A fost Anul Nou chinezesc, care tine aproximativ trei saptamani. Aceasta sarbatoare are reguli si obiceiuri foarte stricte, pe care nu este permis sa le incalci. Mr Pink le-a respectat si el cu strictete. In aceasta perioada, iubitul Monicai a mers in China. In aceste trei saptamani, fiecare om trebuie sa se purifice fizic si psihic, ba chiar si alimentar. Se fac mult mai multe ore de rugaciune decat in mod normal.

Monica Gabor

Este interzis in primele doua saptamani sa primesti musafiri in casa, mai ales daca sunt de alta religie. Pentru ca nu a putut sa mearga in China cu iubitul ei, Moni a decis sa vina in tara, pentru a mai petrece putin timp printre cei dragi. Nu a vrut sa ramana singura in Los Angeles”, a declarat un apropiat al Monicai Gabor, pentru CANCAN.ro.


CITESTE SI:

Planul secret al Monicai Gabor care il scoate din minti pe Iri! Ce are de gand sa faca “Scorpia de la Izvorani”!

Nici macar distanta nu le desparte! Ce cadou a primit Ramona Gabor de la Moni in ziua in care implineste 26 de ani

 

A petrecut cateva zile alaturi de fiica ei!

 

Monica Gabor a profitat de perioada petrecuta in Romania si pentru a petrece cateva zile alaturi de fiica ei, Irina Columbeanu, in varsta de opt ani.

Monica Gabor

Cele doua au batut magazinele in lung si in lat, apoi au petrecut cateva zile impreuna la munte, la Poiana Brasov, alaturi de Emil Gabor.

 

Claudia Balan

Citește și...