MUTU s-a cuminţit după nuntă! După ce s-a lăsat de fotbal, “BRILIANTUL” a renunţat şi la… petreceri! Cum a fost filmat în Bucureşti

Publicat: 22/07/2016 | 16:01

Adrian Mutu (37 de  ani) trăieşte poate cea mai frumoasă perioadă din viaţa lui, iar asta se datorează exclusiv Sandrei Bachici (22 de ani), care pe 1 ianuarie i-a devenit logodnică. Pe 14 februarie, cei doi îndrăgostiţi au sărbătorit un an de relaţie, iar în prezent sunt în continuare de nedespărţit.
 

Dacă în trecut Briliantul iubea să petreacă până dimineaţa în cluburi alături de prieteni şi înconjurat de femei frumoase, acum Mutu pare să se fi cuminţit de tot. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 în România, i-a filmat pe cei doi îndrăgostiţi în timpul unei ieşiri cu prietenii, printre care Marius Niculae, Alexandru Erbaşu şi iubitul Dianei Munteanu. De data aceasta, fostul fotbalist nu a ieşit doar cu băieţii, ci a luat-o şi pe Sandra care pare din imagini că se înţelege foarte bine cu amicii viitorului ei soţ, căruia îi va dărui şi un copil anul acesta.

Are trei copii

În anul 2001, Adrian Mutu s-a căsătorit cu Alexandra Dinu, o vedetă de televiziune din România, cu care are un copil, Mario. Cei doi au divorţat în 2003. Apoi, în 2005, atacantul s-a însurat pentru a doua oară, de dată aceasta aleasa fiind modelul dominican Consuelo Gómez. Au doi copii împreună, Adriana, născută în 2006, şi Maya Vega, venită pe lume în 2008. Mutu a divorţat la începutul acestui an de Consuelo.

A fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai României

Adrian Mutu s-a născut pe 8 ianuarie la Călineşti, judeţul Argeş, şi este un fotbalist român, supranumit Briliantul, care în prezent joacă pe postul de atacant sau extremă stânga la clubul indian FC Pune City. Este cel mai bun marcator din istoria naţionalei României, cu 35 de goluri înscrise, record pe care îl împarte cu Gheorghe Hagi. În 2016 s-a retras definitiv din activitatea competiţională după ce a evoluat la Târgu Mureş.

Citește și...