N-a mai rezistat! Raluca Bădulescu, jurata de la ”Bravo, ai stil!”, cu fostul soţ la…

Publicat: 03/01/2017 | 21:05

S-au iubit enorm, s-au căsătorit, iar apoi au divorţat! După mai bine de zece de la despărţire, Raluca Bădulescu şi Vali Pungă continuă să aibă o relaţie mai mult decât civilizată, şi nu doar de dragul băiatului lor. Fiecare şi-a refăcut viaţa, dar excentrica Raluca a reuşit să-şi păstreze fostul soţ în prezentul ei.

CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, i-a filmat pe cei doi împreună cu fiul lor, la cumpărături, într-un mall din Capitală. Vali Pungă a revenit în România ca să-şi revadă fiul şi să petreacă timp preţios alături de el şi cum Raluca nu poate sta departe de cumpărături, a mers împreună cu fostul soţ şi băiatul lor la mall. Raluca a luat magazinele la rând, a studiat oferta, după care a trecut la treabă. Era veselă, iar cei se aflau în centrul comercial au recunoscut-o imediat pe jurata de la ”Bravo, ai stil!” şi au întors capul după ea.

Raluca Bădulescu a ieşit la mall cu fostul soţ, Vali Pungă, şi fiul lor.
Raluca Bădulescu a ieşit la mall cu fostul soţ, Vali Pungă, şi fiul lor.

Deşi au divorţat în 2006, după patru ani de căsnicie, niciunul dintre ei nu credea că va exista o asemenea relaţie de prietenie între ei. Mai mult decât atât, Raluca a reuşit să-l apropie pe Vali Pungă de actualul soţ, Florin Stamin, cei doi devenind devenind buni prieteni.

Vali este avocat de meserie, dar nu a profesat niciodată

Vali Pungă este un fost manechin şi după despărţirea de femeia care i-a dăruit un copil,  a plecat în Spania, unde are o agenţie de modele masculine de ani buni. A lăsat deoparte ieşirile prin cluburi şi s-a refugiat în muncă. În timpul liber vorbeşte cu fiul lui, de care este foarte mândru, spune că viaţa de tată l-a transformat într-un bărbat mult mai responsabil.

Chiar dacă este avocat de meserie, nu a profesat niciodată în acest domeniu şi tot lumea modei îl atrage mai mult. Nu îi este ruşine că a crescut la ţară, se mândreşte peste tot în lume că este român şi prin ambiţia lui a ajuns să colaboreze cu nume mari precum Calvine Klein, Dior, Belstaff sau Versace.

Citește și...