“N-am putut sa…” Andreea Marin vorbeste în Joia Mare despre drama ce i-a marcat existenta! Durerea a fost atat de mare, incat…

Publicat: 09/04/2015 | 17:11

O tragedie petrecuta pe cand avea doar 9 ani urma sa ii schimbe definitive viata Andreei Marin. Desi au trecut trei decenii, vedeta inca are un nod in gat cand vorbeste despre acest subiect atat de delicat si care i-a lasat amintiri atat de amare.

Puterea si frumusetea femeilor care sunt nevoite sa-si traiasca vietile in scaunele cu rotile au impresionat-o atat de mult, pe Andreea Marin, incat a acceptat sa fie gazda unei prezentari de moda inedite, sub egida “Atipic Beauty”. Acolo am intalnit-o si noi, radioasa si intr-o forma fizica optima, imbracat intr-o rochie-sirena care-i evidentia silueta: “Asa a fost sa fie, ele nu s-au nascut astfel, au avut parte de un accident, un lucru care se poate intampla oricand. Ar fi bine sa nu fugim realitate si sa invatam sa pretuim viata, zi de zi. Din atitudinea lor fata de viata am invatat ca frumusetea e in noi, nu doar in aparenta. Tocmai, ca se ingrijesc si arata foarte bine, sunt femei care ne ofera o lectie din acest punct de vedere. Se iubesc si iubesc in afara lor”, ne-a declarat vedeta, dupa eveniment.

Andreea Marin a fost impresionata de vietile femeilor aflate in scaune cu rotile
Andreea Marin a fost impresionata de vietile femeilor aflate in scaune cu rotile

 

Si-a pierdut mama la 9 ani

 

Aflata in masina cu parintii ei, Andreea Marin a vazut moartea cu ochii la varsta de noua ani, in urma accidentului de masina pe care l-au avut. Atunci, mama ei a trecut in nefiinta, iar Andreea a scapat ca prin urechile acului, astfel ca si acum are viu in memorie acel eveniment nefericit, care i-a schimbat viata radical. Ii vine greu sa vorbeasca despre asta, dar si-a deschis sufletul acum, in Saptamana Mare:

Andreea Marin e trista cand isi aminteste drama prin care a trecut
Andreea Marin e trista cand isi aminteste drama prin care a trecut

“Sigur ca am avut un moment de cumpana. Un accident in care mi-am pierdut mama, de altfel. Am aflat ca nimic nu e sigur de fapt si ca ziua de astazi e astazi, acum,. Maine va fi o zi pe care nu o vom putea readuce in vietile noastre. Deci e cazul sa o traim frumos, acum. N-am putut sa ma gandesc atunci ca am o stea norocoasa. Atunci, nu am putut sa vad nimic frumos in ceea ce mi se poate intampla. Acum, vad insa altfel lucrurile. Am acceptat, am inteles si am inteles sa fac lucrurile bine pentru mine si pentru cei din jurul meu. Nu am cuantificat la cat timp a venit acceptarea, nici nu as vrea sa mai vorbesc despre asta”, ne-a marturisit Andreea.

Andreea Marin e preocupata la mximum de educatia si de cresterea fetei sale
Andreea Marin e preocupata la mximum de educatia si de cresterea fetei sale

Mai mult, mama Andreei este mereu prezenta in viata Violetei, fiica sa, iar aceasta isi cunoaste bunica prin prisma amintirilor vedetei: “Eu cu fiica mea vorbim mult, despre Dumnezeu, despre copilaria mea, despre mama, care nu mai este, dar e prima Violeta dintre cele trei generatii care poarta acest nume in familia noastra si, pas cu pas, ii voi transmite invataurile pe care le-am deprins eu pana acum. Energia debordanta ne leaga pe mine si pe Violeta”, ne-a mai spus Andreea.

Vedeta se declara implinita cu vita pe care o are acum
Vedeta se declara implinita cu vita pe care o are acum

 

Fac Pastele in tara

Desi a avut o perioada destul de incarcata, fosta prezentatoare TV si-a facut din vreme planuri pentru Sarbatorile Pascale, alaturi de familia ei. Se pare ca vor petrece in cerc restrans, asa cum vedeta si sotul ei, Tuncay Uzturk, se simt cel mai bine:

Andreea Marin

“Pastele il facem in familie, acasa. Si in Bucuresti si la casuta de la munte. Numai bine si Paste frumos!”, ne-a mai spus vedeta, la final.


Dana Enache
 

Citește și...