Nasul lui Jean de la Craiova i-a “nenorocit”. “Oneata”, spaima lui Gigi, a lui Giovani si a lui Victor Piturca!

Publicat: 12/04/2014 | 19:50
Nasul lui Jean de la Craiova i-a “nenorocit”. “Oneata”, spaima lui Gigi, a lui Giovani si a lui Victor Piturca!

Ion Parnica, zis “Oneata”, este poate cel mai cunoscut barbugiu din Romania, iar de-a lungul timpului, barbatul le-a "curatat" buzunarelor multor VIP-uri.
 

“Oneata” are jocurile de noroc in sange, si nu se poate opri nici atunci cand pierde sume exorbitante. Insa, nasul lui Jean de la Craiova a si castigat bani frumosi la cazino de-a lungul anilor, iar printre “victimele” sale s-au numarat si milionari.

„L-a terminat cu nervii”

Gigi Becali a jucat impotriva lui
Gigi Becali a jucat impotriva lui „Oneata”

Potrivit surselor noastre, nasul lui Jean de la Craiova a jucat de cateva ori impotriva lui Gigi Becali si i-a luat acestuia sume frumoase de bani.
Gigi era increzator ca-l va face pe “Oneata”, ca-i va lua banii, insa asta este vulpe batrana. S-a dat lovit, i-a lasat finantatorului Stelei impresia ca este pe val, dupa care a inceput atacul”, au declarat sursele noastre.
Potrivit acestora, Gigi Becali s-a luat la un moment dat cu mainile de cap. “Ii venea sa-si smulga parul din cap, l-a terminat cu nervii “Oneata”. Becali nu intelegea de unde scoate nasul lui Jean de la Craiova asemenea carti si de unde are noroc asa dintr-o data. L-a suspectat chiar si ca triseaza, dar nasul manelistului juca corect. Dupa ce a pierdut o gramada de bani, Gigi Becali a cedat. S-a ridicat, era nervos si avea o privire pierduta. Nu ii era de banii pierduti, ci de faptul ca n-a putut sa-l bata pe “Oneata”. S-a uitat la el, i-a zis ca a mancat ca…  de are asa noroc, si a plecat”, au mai spus sursele noastre.

 Si pe Giovani Becali l-a „curatat”

Giovani Becali
Giovani Becali

Insa nu numai Gigi Becali a fost “curatat” de bani de “Oneata”, ci si Giovani, varul acestuia. “Cu Giovani au fost meciuri interesante, e un mare jucator, e uns cu toate alifiile. Insa, balanta victoriilor la jocurile de noroc inclinsa spre “Oneata”. Nasul lui Jean de la Craiova a fost foarte politicos cu Giovani Becali, ii vorbea numai cu “boss”, stia ca nu trebuie sa-l supere, si asta pentru ca impresarul sportiv este iute la manie”, au mai spus sursele noastre.

„Oneata” la masa de joc

Acestea afirma ca lui Oneata i-a fost mai greu sa joace impotriva varului lui Gigi, insa pana la urma a avut succes.
Giovani vorbea tare, ii spunea ca-l rupe, ca are mana buna, ca ii arata el ce inseamna un jucator adevarat, iar “Oneata” zambea. Si tacea! Impresarul credea ca ii este frica si ca de asta tace, insa nasul manelistului avea o strategie in cap. Incet, incet, Giovani a inceput sa piarda, iar dupa cateva ore de joc, “Oneata” ii luase tot din buzunare. Si nu stia cum sa se ridice de la masa si sa plece mai repede, si asta pentru ca Giovani sa nu-si verse nervii pe el”.

CITESTE SI…Nasul lui Jean de la Craiova, calcat de recuperatori!

CITESTE SI…Nasul lui Jean de la Craiova nu renunta la pasiunea care i-a adus multe probleme.

 Piturca, adversar dificil

victor piturca

Si Victor Piturca, antrenorul echipei nationale, a jucat cu “Oneata”, insa selectionerul s-a tinut tare.
“Cand castiga “Oneata”, cand Piturca. Per total, au iesit la egalitate, insa Piturca nu era multumit. El spera ca nasul manelistului sa fie o prada usoara, desi auzise de acesta prin oras. Credea ca stie doar cu zarul la colt de strada, insa s-a cam inselat. “Oneata” stie sa joace orice, oriunde si cu oricine”
, au mai spus sursele noastre. (B.G.)
 

Citește și...