Nasul lui Jean de la Craiova si-a gasit si el… nasii! Baietii rai l-au luat la “tavaleala” in toiul unei partide de barbut!

Publicat: 25/05/2013 | 00:00
Nasul lui Jean de la Craiova si-a gasit si el… nasii! Baietii rai l-au luat la “tavaleala” in toiul unei partide de barbut!

E faimos printre smecherii din oras. Aproape nimeni nu-l stie pe nume lui adevarat, Ion Parnica, ci doar ca… Oneata! E cel mai cunoscut barbugiu si nu se lauda doar cu atat.
 

E si nasul lui Jean de la Craiova si prieten cu multi “grei” din fotbal. Giovani Becali sau Victor Piturca i-au fost de multe ori parteneri de joc la masa de poker sau la ruleta. Mai mult, Oneata e client vechi al cluburilor de manele si arunca cu bani in lautari. Unii spun insa ca nu la fel de generos este atunci cand vine vorba sa-si plateasca datoriile.

Jean de la Craiova nu stie ce sa se mai faca: nasul sau il aduce din nou in centrul unui scandal!
Jean de la Craiova nu stie ce sa se mai faca: nasul sau il aduce din nou in centrul unui scandal!

Nu cu multa vreme in urma presa scria ca Oneata este cautat de mai multe persoane carora a uitat sa le inapoieze banii pe care ii luase cu imprumut. Intre timp, pare sa i se fi “infundat”!

Surse judiciare afirma ca Oneata a avut de patimit din cauza ca nu si-a achitat o datorie de 15.000 de euro la un anume Octavian Stan, zis Doru.

Suparat ca barbugiul il duce cu presul, spunandu-i ba ca nu are bani, ba ca pleaca un timp din tara, Doru a rugat mai multi “baieti rai” sa-i recupereze banii. Asa incat s-a format o “echipa de interventie” din nume sonore ale lumii interlope, printre care si Nicolae Duduianu, poreclit Caleea.

Acestia s-au interesat unde l-ar putea gasi pe Oneata ca sa poarte o “discutie ca intre barbati” si, in momentul in care au aflat ca ar fi la Pitesti, s-au urcat intr-o masina si au plecat dupa el.

Cand au ajuns acolo, l-au gasit pe nasul lui Jean de la Craiova in toiul unei partide de barbut. “Baietii rai” primisera informatia ca intrase in joc cu peste 10.000 de euro, deci aveau de unde sa acopere datoria catre Doru. Numai ca pana sa ajunga ei la Pitesti, barbugiul pierduse tot! Oneata a fost luat pe sus si amenintat sa-i dea banii celui care il imprumutase.

Nasul lui Jean de la Craiova e prieten la catarama cu cei mai cunoscuti manelisti
Nasul lui Jean de la Craiova e prieten la catarama cu cei mai cunoscuti manelisti

Procurorii bucuresteni au aflat intreaga poveste si au deschis un dosar pentru santaj. Ancheta a scos la lumina faptul ca nasul lui Jean de la Craiova pierduse 13.000 de euro cu putin timp inainte sa apara Duduianu.

Mai mult, dupa scandalul de la Pitesti, Duduianu a luat legatura telefonic cu cel care il “angajase” sa-i recupereze datoria si i-a explicat ce s-a intamplat acolo. Convorbirea telefonica se afla la dosar, iar Cancan.ro va prezinta cele mai importante fragmente din ea.

Octavian Stan, zis Doru: “Dar nu-i luai banii din mana daca avea bani? Da, ma, banii, baga-mi-as p..!
Duduianu, zis Caleea: “N-avea! Cine-a zis c-avea bani?
Doru: “Aurel, cic-avea, avea 30.000 de euro la el si nu stiu cati lei…
Duduianu: “Dorule, eu cand vorbesc, sa moara toti copiii mei, daca mint! Pana s-ajung eu cu Aurel, cu Emil acolo a pierdut banii… 13000…
Doru: “A pierdut toţi…?
Duduianu: “Da! Se-njura Aurel pe Carmen, nu vorbesc aiurea!
Doru: “Stai, ma, ca mie Aurel mi-a zis ca el era acolo, ca i-a cerut banii si ala (n.red. – Oneata) ca nu dau, domle, banii, ca ce sa dau banii, ma duc la politie, cutre, auzi ce…
Duduianu: “Sa moara toti copiii mei de nu minte!
Doru: “Ma, sa se duca la puscărie care minte!”Duduianu: “Ba, sa mearga si…eu am injurat de copii, esti nebun?! Eu nu mint! Asta era discutia!

In afara pasiunii bolnavicioase pentru barbut, Oneata (stranga) mai are o slabiciune: sa arunce cu bani in cantareti> La ziua interlopului Butoane a facut spectacol cu… Salam!”/><figcaption>In afara pasiunii bolnavicioase pentru barbut, Oneata (stranga) mai are o slabiciune: sa arunce cu bani in cantareti> La ziua interlopului Butoane a facut spectacol cu… Salam!</figcaption></figure>
<p>Doru: “<em><strong>Ma, care a fost discutia? Tu ai fost la-nceput acolo?</strong></em>”<br />Duduianu: “<em><strong>Bai, Dorule, (n.red. – Oneata) era acolo cand am ajuns noi acolo s-a spart barbutul tot!</strong></em>”<br />Doru: “<em><strong>Si, si s-a si curatat!</strong></em>”<br />Duduianu: “<em><strong>Da, ma! Ma-njur pe copii, ai innebunit?! (…) Eu m-am luat cu Oneata si a ramas sa-mi dea cate o mie, cate 2 mii, 3 mii, cat poate-mi da deoparte! Eu nu fac vrajeala!</strong></em>”<br />Doru: “<em><strong>Dar intr-adevar el pierduse banii cand ati ajuns voi acolo?</strong></em>”<br />Duduianu: “<em><strong>Sa moara fata mea, 13000! Cand am ajuns noi acolo pierduse banii si se împrumutase de o suta de milioane de la Taranu sa joace la cazino!</strong></em>”<br />Doru: “<em><strong>Pai, nu e, cumetre, normal ca sa-mi dea mie cate-o mie asa! Nici nu-i mai iau, ii rup si ii bag sa-i manance, baga-mi-as p…!</strong></em>”<br />Duduianu: “<em><strong>Acuma daca-l prind cu 30 de mii, 30 de mii iau de la el!</strong></em>”<br />Doru: “<em><strong>Nu, ma, asta trebuie batut rau, iti spun eu tie, cumetre!</strong></em>”</p>
<p>Adrian Nicolae</p>
<p><a target=

banner bianca

Citește și...