Nebunie curata! O solista din Romania, pozata in timp ce i se face INJECTIE! Si-a dat pantalonii jos si…

Publicat: 06/11/2014 | 12:41
Nebunie curata! O solista din Romania, pozata in timp ce i se face INJECTIE! Si-a dat pantalonii jos si…

Alessia are mari probleme de sanatate si a trecut prin dureri cumplite in ultimele zile.

Durerile de spate sunt extrem de chinuitoare, iar Alessia a trecut prin momente de groaza. A ajuns la doctor, iar tratamentul pe care l-a primit nu a fost pe placul ei, insa nu avea cale de intors. O asistenta a vizitat-o pentru a-i face o injectie care sa ii calmeze durerile. Pentru ca niciun moment important din viata ei nu scapa fara o poza, cantareata s-a lasat fotografiata chiar in momentul in care si-a lasat jos pantalonii. 

alessia

“Botox in fese?”, a intrebat unul dintre fanii ei. La cateva minute dupa, Alessia i-a raspuns: “Eu nu am nevoie de botox in fese. Am niste probleme la coloana lombara”

CITESTE SI

Interzis minorilor! O celebra cantareata de la noi, surprinsa aproape goala in culisele filmarilor unui videoclip

Momente grele pentru Alessia! Cantareata a ajuns de urgenta la camera de garda a unui spital din tara!
 

A infiat o fetita

In urma cu 13 ani, Alessia a adus acasa o fetita de un orfelinat, de care nu s-a mai despatit. Fata trebuia sa stea doar 5 zile, insa Alessia a indragit-o si acum spune ca o primeste in vizita si pe mama ei.

alessia

„Eu am infiat o fetita atunci cand aveam 18 ani. Faceam liceul pedagogic si am luat acasa de Craciun o fata de la orfelinat. Eram in practica si trebuia sa stea 5 zile. Apoi ea a ramas la noi si avea un an jumatate. Am crescut-o singura pana la varsta de 5 ani, dupa care m-au ajutat parintii mei. Acum are 13 ani si este o domnisoara in toata regula. Mama ei vine in vizita la ea mereu si de sarbatori ii aduc fratii de la orfelinat acasa. Stiu ca o sa am si eu intr-o zi copilul meu, dar ea va merge cu mine oriunde”, a marturisit Alessia.

D.C.

Citește și...