Necazurile nu se mai termina! Casa Ancai Pandrea a fost inundata chiar in seara de Inviere! Vezi prin ce chinuri a trecut!

Publicat: 24/04/2014 | 07:45
Necazurile nu se mai termina! Casa Ancai Pandrea a fost inundata chiar in seara de Inviere! Vezi prin ce chinuri a trecut!

Cu toate ca nici acum nu i-a trecut durerea pricinuita de moartea iubitului sau Iura, Anca Pandrea a mai trecut printr-o alta nenorocire, chiar in seara de Inviere. Casa actritei a fost inundata, iar aceasta a fost nevoita sa cheme ajutoare.

Pivnita casei in care au locuit Anca Pandrea si actorul Iurie Darie a fost inundata, chiar de Paste. Actrita a fost ajutata de o prietena impreuna cu care trebuia sa mearga la biserica pentru a lua lumina.

Casa actritei a fost inundata chiar in seara de Inviere
Casa actritei a fost inundata chiar in seara de Inviere

“Am coborat in pivnita sa caut niste oua de Paste mai speciale primite de la verisoara mea din Grecia, sa i le pun lui Iura langa cruce. Pivnita era umeda, apoi, pe masura ce inaintam, apa depasea glezna si se infiltra prin beton… Pivnita e mare, e betonata toata si are o groapa de scurgere pentru spalarea butoaielor, de pe vremea cand eu si Iura aveam vinaria in curte. Groapa asta era plina cu apa care mirosea puternic a detergent, iar eu nu folosesc detergent cand spal curtea. Pun doar putin clor in locul unde isi mai fac nevoile cateii. Impreuna cu prietena mea, Silvia, am scos din pivnita 40 de galeti a 10 litri fiecare”, a povestit actrita pentru Ziarul Ring.

Au apelat la compania de apa

Probleme au fost si la vecinul Ancai Pandrea. Acesta a chemat firma de apa pentru a veni cu motopompa.

Actrita a chemat in ajutor o prietena
Actrita a chemat in ajutor o prietena

„Acum cateva luni, si vecinul meu s-a trezit cu apa in subsolul casei, dar el a chemat Apa Nova. Daca se indreapta vremea, o sa incerc sa betonez canalul colector din curtea mea, poate nu voi mai fi inundata. Daca era Iurisca langa mine, el stia sigur ce sa faca, unde sa sune si ce sa repare. Mi-e tare dor de Iura!”, a mai spus Anca Pandrea.

_____

CITESTE SI:

Urarea de Paste care iti va face pielea de gaina! Vaduva lui Iurie Darie transmite un mesaj al actorului de dincolo de moarte!

In sfarsit, o veste buna, pentru ea! La un an si jumatate de la moartea lui Iurie Darie, Anca Pandrea si-a gasit un sprijin!

_____

Face mari eonomii pentru a-i ajunge banii

Dupa ce a ramas singura, Anca Pandrea este nevoita sa faca economii drastice pentru a-i ajunge banii de la o pensie la alta.

Anca Pandrea alaturi de Iurie Darie
Anca Pandrea alaturi de Iurie Darie

Anul trecut, in toamna, actrita a fost foarte aproape de o operatie, dupa ce si-a fracturat incheietura mainii stangi.

R.O.
 

Citește și...