Nevasta si copiii manelistului Liviu Guta s-au relaxat la piscine. Prichindeii au fost in extaz

Publicat: 17/07/2014 | 00:09
Nevasta si copiii manelistului Liviu Guta s-au relaxat la piscine. Prichindeii au fost in extaz

Iubita manelistului Liviu Guta, a profitat de vremea frumoasa si a iesit cu copii la piscine. S-au balacit cateva ore in apa curate ca lacrima, iar micutii s-au distrat pe cinste. Cea mai incantata a fost fetia cuplului, in varsta de doar doi anisori.

In ultimele saptamani, vremea a fost destul de capricioasa, insa, zilele trecute, vara parca si-a intrat pe deplin in drepturi. Astfel, manata de canicula de afara, Giulia, nevasta manelistului Liviu Guta, a simtit nevoia sa se racoreasca cu o baie rece.

liviu guta

Astfel, si-a luat frumos cei doi copii, pe Mario si micuta Maria Izabel, si au mers la o piscine de fite din Capitala. S-au distrat pe cinste cateva ore bune, iar fetita a fost de departe cea mai incantata.

liviu guta

Mario si Maria Izabela s-au balacit in voie si au plecat acasa abia cand au picat lati de oboseala de la atata activitate fizica, in apa.


In toamna isi pune pirostriile

liviu Guta si iubita

Liviu Guta este asaltat de femei, insa el nu are ochi decat pentru iubita sa, care i-a daruit doi copii minunati. Cei doi se iubesc de multa vreme iar acum au hotarat ca ar fi timpul sa-si si oficializeze relatia. Astfel, in toamna acestui an, Liviu Guta se va casatori iar nunta promite ca va fi una cu adevarat fastuoasa, demna de un artist de calibrul sau.

CITESTE SI

 In plin scandal sexual cu Simona Trasca, Liviu Guta a facut un gest SOCANT! Vezi unde si-a cautat acesta iertarea

REACTIA sotiei lui Liviu Guta cand a aflat ca manelistul a vrut sa o VIOLEZE pe Simona Trasca: „Mi-am facut bagajele si..”

Manelistul Liviu Guta, actor la Hollywood? Vezi aici ce surprize pregateste cantaretul in materie de…filme!


Face bani pe banda rulanta

liviu guta

Liviu Guta este, cu siguranta, unul dintre cei mai iubiti cantareti de manele din Romania. Are sute de mii de fani, atat in tara cat si peste hotare, astfel ca abia face fata solicitarilor pentru concerte. Munceste mult dar nu se plange, pentru ca face bani pe banda rulanta, pentru ca familia lui sa nu duca lipsa de nimic.
 

F. Coman