Nici macar distanta nu le desparte! Ce cadou a primit Ramona Gabor de la Moni in ziua in care implineste 26 de ani

Publicat: 16/01/2015 | 15:05
Nici macar distanta nu le desparte! Ce cadou a primit Ramona Gabor de la Moni in ziua in care implineste 26 de ani

Ramona Gabor, sora fostei sotii a lui Irinel Columbeanu, implineste pe 16 ianuarie 26 de ani. Modelul este stabilit acum in Dubai si se bucura de toate facilitatile unei vieti de lux acolo.

Ramona Gabor a fost colpesita cu o multitudine de cadouri de ziua ei, dar mai ales a fost inconjurata de buchete de flori care de care mai mari si mai scumpe. Pentru ca nu mai are un iubit oficial, Ramona nu mai apare, sau cel putin nu s-a intamplat pana acum, cu lucruri extravagante, bijuterii sau piese vestimentare exclusiviste.

Monica si Ramona

Monica nu a uitat-o nici ea pe sora sa. Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu i-a trimis din America un cos imens de trandafiri rosii la care a fost atasat si un mesaj.

Monica si Ramona

Foarte fericita, Ramona le-a aratat tuturor cadoul ei. “Thank you my bestie I love you @doratapos ‪#‎sisters‬ ‪#‎love‬ ‪#‎flowers‬ ‪#‎bdaygirl‬/ Iti multumesc cea mai buna prietena! Te iubesc! #surori #iubire #flori”, a scris Ramona in descrierea imaginii cu buchetul.

Monica si Ramona

Afiseaza o viata de lux, dar in realitate…

Despartirea de fostul iubit a lasat semne adanci in viata Ramonei Gabor. Desi credea ca se va casatori cu tanarul iordanian, bruneta s-a vazut nevoita sa-si reia viata in Dubai aproape de la zero.

Monica si Ramona

Ramona, care renuntase intre timp la munca, s-a intors chiar si la prezentarile de moda, insa banii castigati s-au dovedit a fi insuficienti.

R.O.

Citește și...