Nick, fostul solist de la N&D, a slabit 14 kilograme intr-un timp record! Ce dieta a tinut artistul: „Am scos berea din calcul”

Publicat: 03/04/2013 | 17:02
Nick, fostul solist de la N&D, a slabit 14 kilograme intr-un timp record! Ce dieta a tinut artistul: „Am scos berea din calcul”

Nick, fostul partener al Deliei de la N&D, a facut o schimbare majora in viata sa.

Artistul a marturisit ca a ajuns la un moment dat la greutatea de 106 kilograme, dar a reusit sa dea jos 14 kilograme.

Nick

„Trebuia sa slabesc, nu? Avem multe planuri si asta intra in proiect. Acest shake este benefic in momentul in care vrei sa slabesti sa mergi la sala. Cel putin 3 ore am asiurata masa. Mancam putin dezordonat, nu aveam orele mesei stabilite, mancam noaptea dupa evenimente”, a declarat artistul, pentru „Povestiri Adevarate”.

Nick

Mai mult, artistul a probat cateva haine si s-a minunat de diferenta vizibila: „Incaltat pot sa ma imbrac, lejer. Zici ca sunt blugii lui Bran, sunt din 2004-2005. Zici ca e fata de masa. Nu eram eu atat de mare, era stilul asa”.

Nick

Nick spune ca s-a apucat de sala si are o alimentatie foarte echilibrata.

„Adevarul e ca fara sala si fara miscare nu as fi slabit.In prima faza am inceput cu o cura de slabire care a dat randament, in prima saptamana am slabit 5 kilograme. Cura de slabire se numeste disociata. Am scos berea din calcul. Cand ma aplecam sa ma leg la adidasi, consumam jumatate din energie, oboseam”, a mai spus Nick.

Nick

Ionut Chiperi

Citește și...