Nico, in stare grava la spital! Cantareata a intrat in soc anafilactic

Publicat: 29/05/2015 | 08:45
Nico, in stare grava la spital! Cantareata a intrat in soc anafilactic

Nico a avut mari probleme de sanatate, intrand in soc anafilactic - va vine sa credeti sau nu - din cauza unei banale feliute de kiwi!

Intamplarea a avut loc in urma cu 17 ani. Pe atunci in varsta de 28 de primavari, cantareata a vazut moartea cu ochii, descoperind, totodata, ca este alergica la anumite alimente.

Nico a vazut moartea cu ochii in urma cu 17 ani
Nico a vazut moartea cu ochii in urma cu 17 ani

Micii, carnea tocata in general mi-au facut foarte rau si am stat doua saptamani pe medicamente. Mi-am dat bila peste cap. Am alergie la kiwi. Daca am mancat fac soc anafilactic. Am descoperit la 28 de ani când am mancat prima oara„, a declarat artista in cadrul unei emisiuni TV.
_______

CITESTE MAI MULTE:

Nico, mesaj CUTREMURATOR despre Gabriel Cotabita! Ce spune despre starea de sanatate a interpretului

A spus tot ADEVARUL! Care este de fapt relatia dintre Nico si fiica ei, Alexandra! „Nu este tocmai un copil…”
_______

Totodata, Nico marturiseste ca a apelat la un centru de medicina integrativa pentru a incerca un aparat inovator, care i-a scanat corpul, dar si sufletul. „Am o frica de a nu pati ceva si eu, si fiica mea, si parintii. Eu ii duc la control, chiar am grija de toata lumea. E o tehnologie noua si am zis sa incerc. Eu merg pe tratamentele homeopatice, fac si reflexoterapie, acupunctura si multe alte chestii care eu zic ca ajuta„, explica vedeta.

Sufera de oboseala cronica!

In urma mai multor vizite la doctor efectuate in ultimii ani, cantareata a descoperit, totodata, ca sufera de oboseala cronica. „Am oboseala cronica de ceva timp. Dorm suficient. Am avut timp sa ma odihnesc, dar organismul nu răspunde. Am o intoleranta la gluten, cateva metale grele„, a mai tinut sa precizeze Nico.

J.D

Citește și...