Nicoleta Luciu a gasit un unghi din care chiar arata bine :) Ce incearca sa ascunda bruneta

Publicat: 11/09/2014 | 21:28
Nicoleta Luciu a gasit un unghi din care chiar arata bine :) Ce incearca sa ascunda bruneta

Nicoleta Luciu nu isi permite sa mai chiuleasca de la antrenamente si face sacrificii mari pentru a reveni la forma de alta data. In trecut a fost la un pas sa-si taie stomacul pentru ca nu reusea sa slabeasca cu nicio dieta.

Burtica este marele cosmar al Nicoletei Luciu, care a facut tot ce omeneste posibil pentru a o da jos. S-a infometat, a incercat toate dietele posibile si de peste jumatate de an face un fel de gimnastica in piscina. Rezultatele s-au vazut din primele luni, insa ceea ce Nicoleta nu vrea sa inteleaga este ca nu mai poate arata ca la 20 de ani.

nicoleta luciu

Bruneta va implini vineri 34 de ani si este mama a 4 copii. Cu toate astea, se poate spune ca arata bine. Cel putin un lucru este sigur: a gasit unghiul perfect care sa ii ascunda burtica si picioarele cam maricele.

luciu

CITESTE SI

Lacrimi de DURERE pentru Iuliana Luciu! Vezi cine a facut-o sa planga!

Nicoleta Luciu, pe masa de operatie! Ani de zile a ignorat aceasta probleme pana a ajuns sa nu mai …

Are probleme cu tatal ei

luciu

Telenovela din familia Luciu pare sa nu se mai termine. De mai bine de cinci ani, Ion Luciu incearca sa fie reprimit in sanul familiei. Acesta promite de fiecare data ca se va schimba si ca va renunta la patima pentru alcool, insa nu reuseste sa se tina de cuvant. Lunile trecute, Nicoleta Luciu i-a promis tatalui sau ca daca va reusi sa nu bea timp de doua luni, il va primi in sanul familiei si il va lasa sa isi vada nepotii. Barbatul a jurat cu cerul si cu pamantul ca se va schimba si a refuzat internarea intr-o clinica de dezalcoolizare. Minunea a tinut insa numai o luna, timp in care tatal surorilor Luciu sustine ca nu a mai pus gura pe alcool.
 

D.C.

Citește și...