Nila o sa innebuneasca! Vezi ce face Daniela Crudu in lipsa iubitului ei, chiar in aceste momente!

Publicat: 22/07/2014 | 15:30
Nila o sa innebuneasca! Vezi ce face Daniela Crudu in lipsa iubitului ei, chiar in aceste momente!

Daniela Crudu se distreaza zilele acestea si profita din plin de vremea caniculara de afara. Iubita lui Nila se pozeaza sexy si posteaza imaginile pe contul de socializare.

De cand a ramas fara Nila, dupa ce acesta a semnat cu o echipa din Polonia si a fost nevoit sa plece departe, Daniela Crudu isi face de cap.

Daniela crudu

In urma cu doar cateva minute, bruneta s-a pozat intr-un costum de baie minuscul, foarte sexy, aratandu-si bustul generos, in toata splendoarea. Si nu a facut asta la malul marii sau pe marginea piscinei, ci intr-un loc cu multa verdeata, undeva la munte.

Citeste si:

Daniela Crudu a ajuns de NERECUNOSCUT! „Pacat de boala incurabila de care sufera!”

Daniela Crudu, fara silicoane si extensii, in bratele lui Uzzi de la BUG Mafia. Asistenta TV era complet alta la 19 ani!

Relatia cu Mihai Costea a evoluat frumos

Daniela este in dubii deoarece, in ultima vreme relatia dintre ea si Mihai Costea a evoluat extrem de frumos. Cei doi nu se mai cearta la fel de des si chiar au inceput sa aiba incredere unul in celalalt. Pe de alta parte, bruneta s-a straduit enorm sa ajunga in acest punct al carierei sale si ii este peste mana sa renunte la absolut tot ce a construit pana acum.

L.L

 

Citește și...