Noua iubita a lui Matteo a confundat festivalul de la Venetia cu locul de joaca pentru copii si a fost taxata de politie

Publicat: 28/02/2014 | 00:38

Ar putea fi nepoata lui Zorro, fiica lui Batman sau discipolul lui Hannibal Lector. Nedespartita de masca ce ii acopera zi si noapte chipul, cea mai noua cucerire a lui Matteo are toate sansele sa devina cel putin la fel de faimoasa ca iubitul ei.

 

Matteo - 2

 

Indragostiti peste masura, cantaretul si misterioasa bruneta au dat frau liber pasiunii intr-un parc. Nici ascunzatoarea pe care au gasit-o si nici masca de pe chipul iubitei nu i-au ferit de privirile indiscrete. Momentul intim dintr-un loc public a fost intrerupt mai ceva ca-n filme, o data cu aparitia fortelor de ordine.

 

Matteo - 8

 

Cu chipul acoperit de o masca si cu parul valvoi, cea mai noua cucerire a nonconformistului Matteo nu este o prezenta care sa treaca… neobservata! Si-a asortat cateva suvite blonde cu creasta aurie a cantaretului si i-a cazut pe loc cu… tronc!
 

Matteo - 5

 

Amorezii se dezlipesc cu greu unul din bratele celuilalt, chiar si atunci cand isi fac de cap intr-un loc de… joaca! Dupa cateva sarutari pasionale, actiunea se muta printre obstacole, unde spera sa fie ceva mai feriti de privirile indiscrete. Daca niciun copil nu a indraznit sa ramana prin preajma, aparitia mai degraba bizara din parc a atras atentia fortelor de… ordine!
 

Matteo - 11

 

Prinsi in… fapt, Matteo si… misterioasa mascata isi iau avant si coboara pe… pamant cu ajutorul unui tobogan nerecomandat indragostitilor… peste 12 ani.
 

Matteo - 12

 

Daca perspectiva unei amenzi nu le-a stricat cheful de distractie, amorezii isi cauta totusi un loc ceva mai putin… circulat, unde sa se iubeasca nestingheriti. Insa nu inainte de a recupera animalul de companie, vizibil… afectat de cele vazute in parc.
 

Matteo - 7

 

„Domnisoara este… Muneca! Iar ea este Minnie. Suntem familia M. Muneca, Matteo, Minie… Toate incep cu „m”. Am dat si in tobogane, si in mintea copiilor. Ne mai relaxam si noi” a spus Matteo reporterilor Cancan.ro.
„Matteo, ca iubit, este un prieten foarte bun”, a dezvaluit misterioasa Muneca.

 

Matteo - 4

 

Nici nu-i de mirare ca Matteo prefera afectiunea patrupedului… Iubita lui nu renunta sub niciun… chip la masca pe care o poarta…
„Seara o vad cu alta masca”, a dezvaluit Matteo, zambind. „Este un accesoriu pe care imi place sa il port si de care nu ma pot lipsi”, a completat Muneca.
 

 

Matteo - 10

 

Daca ziua nu se… demascheaza, seara putem banui ca isi acopera chipul cu cele mai neobisnuite tratamente faciale…

„Sunt femeia cu mai multe masti. Dar si cu aceeasi stare, dispozitie si cu acelasi caracter”, spune Muneca. „Confirm, dar voi nu stiti ce se afla sub masca”, completeaza cantaretul.

Pana cand va indrazni sa isi dezvaluie adevaratul chip, misterioasa achizitie a lui Matteo ar putea fi chiar urmasa neinfricatului Zorro, ucenica periculosului Hannibal Lector sau chiar… spiritul fantomei de la… opera!
 

CITESTE SI…

Nevoit sa munceasca de Craciun, Matteo si-a facut curaj cu whisky si cateva tigari! Aburii de alcool l-au trezit la viata!

Dupa cateva relatii serioase, Matteo s-a cam lecuit de angajamente! Vezi ce are in comun cu Smiley la capitolul viata amoroasa

Matteo - 3

 

 

Citește și...