Nu ai nevoie de sala de fitness pentru asta! Uite ce antrenamente poti face in aer liber!

Publicat: 29/03/2014 | 16:45
Nu ai nevoie de sala de fitness pentru asta! Uite ce antrenamente poti face in aer liber!

Vara se apropie rapid, iar tendinţa este să petrecem tot mai mult timp în aer liber, scrie csid.ro.

 

După o iarnă în care ne-am antrenat doar în sălile de fitness, te invit la un nou tip de antrenament, care îţi va aduce rezultate mult mai rapide, dacă scopul tău este scăderea în greutate.

Antrenamentul în aer liber – Beneficii

Care sunt beneficiile antrenamentului în aer liber comparativ cu cel făcut în sală:

Antrenamentul în aer liber oferă avantajul unei mai bune oxigenări a sistemului muscular. De exemplu, intervalele pe intensitate de ritm cardiac pun accentul pe un consum de oxigen crescut, ceea ce duce la accelerarea masivă a metabolismului, chiar şi după terminarea sesiunii de antrenament.

___
CITESTE SI:

Resimti dureri frecvente? Ce-ai zice daca le-ai trata cu… exercitii fizice? Uite ce recomanda specialistii!

Exercitii simple, dar de efect in remodelarea siluetei! Un trup sexy din 4 miscari

___

Functional training este un curent care a intrat şi în industria fitnessului autohton acum câţiva ani, dar pare un concept prea puţin înţeles. În acest tip de antrenament, accentul cade pe efectuarea unor mişcări cât mai naturale, pe care probabil le execuţi şi în viaţa de zi cu zi. Ce poate fi mai natural decât mişcarea în aer liber?

Lucrând în parc eşti nevoit să improvizezi la fiecare antrenament, ceea ce înseamnă că îţi vei supune mereu corpul la noi provocări. Plafonarea este una dintre cele mai întâlnite cauze pentru stagnare, de aceea schimbarea permanentă este cea mai recomandată soluţie.

Vezi exercitiile care te pot ajuta sa slabesti!

A.P