Nu i-au fost de ajuns doi mostenitori! Sorinel Pustiu a devenit din nou tata, pentru a treia oara!

Publicat: 28/05/2013 | 00:00

Astazi, sotia lui, Geanina, i-a facut cea mai mare bucurie din ultima vreme. A adus pe lume o fetita de nota 10. Datoria artistica nu l-a lasat sa auda primul tipat al micutei. Cu ceva intarziere, Sorinel a venit val-vartej sa-si vada fetele.

Sorinel Pustiu radiaza de fericire! A devenit tatic pentru a treia oara, dupa ce azi-dimineata sotia sa, Geanina a adus pe lume o fetita frumoasa si perfect sanatoasa. Micuta a cantarit 3kg 200, iar medicii i-au dat nota 10 cu felicitari.

sorinel pustiu

Ora 7. Sotia lui Sorinel vine la spital, cu un taxi, insotita doar de fiica ei. Foarte relaxata, dar in acelasi timp dornica sa-si stranga la piept fetita care urmeaza sa vina pe lume, Geanina incearca cu greu sa-si stapaneasca emotiile.

sorinel pustiu

Pana acum am avut emotii, acum nu mai am. E bine, e un lucru bun. Sunt pregatita sa aduc un nou membru in familie. Cum e micuta? A fost cuminte pana acum? A fost de noapte pana acum. Numai de noapte. Ziua doarme, noaptea sta treaza.

Ora 9:30. Sotia manelistului a trecut deja, cu brio, peste operatia de cezariana. Acum, Geanina isi strange fetita in brate si nu-si mai poate lua ochii de la ea nicio secunda. Din nefericire, meseria nu l-a lasat nici de data aceasta pe Sorinel sa traisca, de aproape, bucuria de a deveni tatic.

Ora 11:30. Proaspatul tatic isi face in sfarsit aparitia.

sorinel pustiu

Arde de nerabdare sa-si vada fetita. Porneste in graba catre salonul sotiei, alaturi de sora lui, de baiatul cel mic si alti apropiati ai familiei. Dupa aproximativ o ora, manelistul trage aer in piept si revine sa ne impartaseasca, la cald, cum e sa fii tata pentru a treia oara. Si chiar daca si-ar fi dorit nespus sa asiste la nastere, Sorinel a gasit si de aceasta data o scuza pentru a-si motiva absenta.

sorinel pustiu

Sorinel se declara cel mai fericit tata, iar sotia lui, Geanina, se simte foarte bine dupa operatie. Cei doi mai au insa o dilema…inca nu s-au inteles in totalitate in privinta numelui. Oscileaza intre Jesica, Eva Maria si Julia Maria Adriana
“Sa dea Dumnezeu la toata lumea sa aiba bucuria si fericirea pe care eu o simt astazi. N-are nimeni nimenea familie ca a mea si fac orice pentru ea, pentru familia mea”, spune el.

escorte banner

Reporter: Alexandra Florescu

 

Citește și...