Nu-l mai încap hainele! Donjuanul manelelor a intrat la cură de… îngrăşare!

Publicat: 11/06/2016 | 23:30

Ca toţi maneliştii, Sorinel Puştiu avea mare lipci la femei, căci orice artist sensibil care cântă melodii de jale e apreciat într-o anume zonă a societăţii. Sorinel Puştiu a lăsat însă totul deoparte pentru familie, care e cea mai de preţ investiţie a sa! Din păcate, asta se vede, pentru că hainele nu-l prea mai încap pe ”Donjuanul manelelor”.

Manelistul a preferat să-şi petreacă timpul în companiei soţiei şi a fiicei sale de aproape trei anişori, pe care le-a scos în parc, pentru că afară era o vreme numai bună de plimbare în mijlocul naturii. CANCAN.ro i-a fotografiat tocmai în momentul în care părăseau oaza de verdeaţă, iar manelistul mergea de mână cu mezina familiei, având-o în stânga pe Geanina, soţia lui. Manelistul a fost oprit de un grup de fani, care l-au rugat să facă o fotografie cu ei, aşa că şi-a trimis fetele la maşină şi le-a îndeplinit dorinţa acestora.

După întâlnirea cu fanii, Sorinel şi-a ajutat fiica să urce la bord
După întâlnirea cu fanii, Sorinel şi-a ajutat fiica să urce la bord

Ajuns apoi din nou lângă fetele sale, Sorinel Puştiu şi-a convins fiica să urce în scaunul special pentru copii din spate, în timp ce Geanina punea toate lucrurile în portbagaj. Iată însă că fanii lui Sorinel erau câţiva puşti şi nu puştoaice, iar asta poate fi pus pe seama dimensiunilor apreciabile pe care le-a luat Sorinel, odată tras prin inel!

Nu e nimic de mirare în asta, pentru că Sorinel Puştiu este cunoscut ca fiind un familist convins, spre deosebire de ”colegul” său în ale manelelelor, Nicolae Guţă. Sorinel Puştiu are aproape 39 de ani şi este deja bunic, pentru că fiica lui cea mare Betty s-a căsătorit anul trecut, după ce a împlinit 18 ani, şi are deja un copil. În afară de Betty şi de mezina familiei, manelistul mai are un băiat, iar relaţiile de familie au generat o situaţie inedita: fiica lui de trei ani să fie mătuşa copilului lui Betty! (Gabriel Niculescu)

Citește și...