Nu mai stie ce sa faca sa o aduca inapoi pe Sensuala! Nicu Maharu isi ineaca amarul in cluburile de manele!

Publicat: 29/05/2014 | 00:04

Nici ei nu mai stiu de cate ori s-au impacat si s-au despartit, daca mai sunt sau nu impreuna. Dar daca ar fi sa ne luam dupa imagini, Nicu Maharu pozeaza in cel mai trist barbat in lipsa Simonei Sensual.

 

Nicu Maharu pare ca nu se simte deloc bine in lipsa Simonei
Nicu Maharu pare ca nu se simte deloc bine in lipsa Simonei

Mai fara vlaga de-atat nu l-am vazut niciodata pe Nicu Maharu! Mereu cu chef de petrecere si neaparat pus pe soti, vesnicul iubit al Simonei Sensual si-a aratat si fata nevazuta.

S-a intamplat, culmea, la un club de manele. Teoretic, la o bauta cu baietii, am zice ca Maharu n-a fost deloc in apele lui. Si cu masa plina de sticle cu tot felul de licori si cu un lautar care-i canta la ureche, Maharu tot n-a reusit parca sa-si intre in stare.

Nicu Maharu, la un club de manele
Nicu Maharu, la un club de manele

Veselia de care a dat dovada mereu lipsea acum, cu desavarsire. Abia cand si-a auzit numele intr-o dedicatie a reusit sa stoarca un zambet…sa-i spunem, mai mult de fatada.

Nicu Maharu a trait o poveste de dragoste extrem de tumultoasa alaturi de Simona
Nicu Maharu a trait o poveste de dragoste extrem de tumultoasa alaturi de Simona

Drept vorbind, nici versurile melodiilor pe care le asculta n-ar fi putut sa-l inveseleasca. Erau strict dedicate celor care sufereau din dragoste. Pesemne este si cazul lui, atata vreme cat n-a avut-o langa el pe deja celebra lui iubita, Simona Sensual.

In luna februarie Nicu si Simona anuntau ca s-au impacat iar

Dupa ce, la vremea respectiva, erau despartiti de mai bine de un an, Nicu Maharu si Simona Sensual anuntat pentru a „n” data ca s-au impacat.

Ultima despartire intre cei doi a avut loc acum un an
Ultima despartire intre cei doi a avut loc acum un an

Se intampla in luna februarie, in pragul sarbatorii de Dragobete. Se comportau de parca nimic nu s-ar fi intamplat: petreceau foarte mult timp impreuna si nu se certau mai deloc. Pesemne, pentru o perioada Nicu Maharu si-a respectat promisiunea pe care i-o facuse Simonei, ca renunta, pe cat posibil, la alcool.

Sacrificiul suprem pe care l-a facut Nicu Maharu ca sa se impace cu Sensuala. “Nu mai bea….asa de mult!”

Ii pune pe lautari sa anunte ca a divortat de Simona Sensual. “Am pistol doar la misto, Maharu e gigolo!”

A.F.

Citește și...