Nu o sa iti vina sa crezi cum arata Dj Miki Love la 20 de ani! Cantarea 90 de kilograme, dar se simtea bine

Publicat: 10/01/2014 | 00:12

In 2012 aparea in Playboy si ii innebunea pe barbati cu formele ei sexy si apetisante, insa la 20 de ani situatia era total schimbata. Dj Miki Love cantarea la acea vreme 90 de kilograme, insa chiar si asa spune ca se simtea bine in pielea ei.

Artista ne-a spus ca va rezista pana la capatul Postului
Artista ne-a spus ca va rezista pana la capatul Postului

Greu de recunoscut, ar putea spune cei care privesc poza in care Miki Love avea 20 de ani si un srplus serios de kilograme. Tanara inca incearca sa-si aduca aminte cum era sa aiba „greutate”

Schimbare majora in viata ei!

Cand avea 20 de ani ea cantarea 90 d ekilograme, iar acum DJ-ita are 57 de kilograme
Cand avea 20 de ani ea cantarea 90 d ekilograme, iar acum DJ-ita are 57 de kilograme

  Dj Miki Love a declarat pentru CANCAN.ro  ca se simtea bine in pielea ei la 20 de ani, chiar daca era mai durdulie, dar ca intr-o zi a decis sa faca o schimbare majora in viata ei. Iar primul pas a fost sa inceapa sa manance mai sanatos. Practic, ea a renuntat la fast food, dulciuri si rontaieli, nu a mai mancat dupa ora 18.00 si a baut numai apa.

Dj Miki Love a realizat un pictorial incendiar pentru revista Playboy
Dj Miki Love a realizat un pictorial incendiar pentru revista Playboy

Mihaela a inceput sa manace numai mancare gatita, gratare, fructe si legume. Astfel, tanara nu a trebuit sa tina un regim draconic, ci a redus mesele si si-a mai pus poftele in cui, iar urmatorul pas a fost sala de fitness.

Citeste si Sanii ei au innebunit Romania, dar acum bruneta vrea sa renunte definitiv la TOPLESS! Motivul e incredibil: s-a facut profesoara!

Miki Love, DJ-ita care mixeaza topless, primeste zilnic propuneri indecente. Vezi ce s-a oferit sa-i faca un admirator infocat!

 

„Nu trebuie sa ai o viata publica sa-ti doresti sa arati bine!”

Miki a mai spus ca isi doreste dupa ce termina cariera de DJ, sa devina o apreciata instructoare de fitness. “ Nu trebuie sa ai o viata publica sa-ti doresti sa arati bine, sa te simti bine in pielea ta, sa duci o viata sanatoasa.  Daca in activitatea de DJ poate o sa ma mai gasiti sase, sapte ani de acum incolo, in cea de fitness si aerobic ma veti gasi si peste 20 de ani.  Cine stie, poate o sa devin cea mai populara instructoare!”, ne-a mai spus Dj Miki Love. (Alex Saulea) (Sursa foto arhiva personala, youtube, facebook.com, playboy.ro)

 

 

Citește și...